Home » Kamera » Billig overvågning
Billig overvågning

Billig overvågning

Share

TP-Link NC200 Cloud Camera koster ikke det store og gør det muligt at holde øje med hjemmet via din mobil eller computer

TP-Link NC200 er et overvågningskamera til ethernet LAN-netværk, eller det kan anvendes trådløst på et 802.11n Wi-Fi-netværk. Man kan angive det ønskede ved installationen eller ændre det bagefter. Kameraet kan gøres klar til brug via tpCamera appen, der kan fås til IOS samt til Android, eller man kan klargøre kameraet via en computer.

Det er egentligt ikke besværligt, dog vil man nok blive konfronteret med at skulle downloade en plugin til ens browser for at få billeder fra kameraet såvel fra Android og Windows. Bruger man en nyere Chrome browser-version virker pågældende plugin desværre ikke.

Se også:  Arlo Essential Indoor Camera [TEST]: Overvågning uden pinlige øjeblikke

Efter endt registrering og installation kan man få adgang til webkameraet enten via en browser eller via en app. Via en TP-Link Cloud-konto, kan man også via internettet holde øje med NC200-kameraet i hjemmet.

Kameraet er ret billigt, kameraopløsningen er derfor blot 640 x 480 pixel, hvorfor det ikke helt kan undgås, at de finere detaljer svømmer lidt ud. Den kan optage video i VGA-opløsning ved maksimalt 20 fps, hvilket ikke ligefrem er flydende.

Generelt er der en hel del indstillingsmuligheder, og administrationen virker overskuelig. Den indbyggede motion detection resulterer ikke i optagede videoer eller snapshots, med mindre man opsætter en e-mail-notifikation eller angiver en ftp-server, billedet skal sendes til. I andre webcams, vi har set, gemmes billederne i skyen eller bliver sendt til ens administrationsprogram.

Se også:  Google klar med smart dørklokke - og flere andre sikkerhedsprodukter

Måden virker ikke helt brugervenlig, vi fandt nemlig ikke andre måder at se optagelser fra motion detection på. Kameraet er meget let og står først fast, når det er klistret fast til undergrunden. Der medfølger ethernetkabel, strømadapter samt forlængerledning til strømkablet, så den kan nå hen til et strømstik langt væk. Det er et fint forsøg med mange rigtige tiltag, men billedkvaliteten er ikke helt overbevisende, og motion detection-delen virker lidt besværlig for gennemsnitsbrugeren.


TP-Link NC200 Cloud Camera
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
overvågning
overvågningskamera
TP-Link

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S