TP-Link LB120/LB130 LED-pære [TEST]: Smart lys fra netværksfolk

TP-Link LB120/LB130 LED-pære [TEST]: Smart lys fra netværksfolk

Share

Blandt de mange udfordrere til Hues markedsdominans er netværksfirmaet TP-Link, hvis pærer ikke kræver en bridge eller hub for at være intelligente

Når det gælder routere og andre netværksenheder, har TP-Link et sortiment, der kan virke overvældende på de fleste af os. Så virker firmaets satsning på smarte pærer noget mindre ambitiøs med blot fire typer, alle med ”stor” E27-fatning og en form som almindelige glødelamper i 60 W-klassen.

Direkte Wi-Fi-opkobling

Vi har prøvet de to dyreste pærer, som ikke bare kan lysdæmpes, men også har henholdsvis hvidt lys med justerbar farvetemperatur og en komplet farvepalet at vælge fra.

Mere unikt er det, at pærerne kan nøjes med en almindelig Wi-Fi-opkobling. Mulighederne er færre end med Philips Hue, men hvis man ikke er vild med tivolistemning, kan det være til at leve med.

Se også:  TP-Link HS110 smart stikkontakt [TEST]: Tænd/sluk plus sladrehank

En lille detalje er standby-energiforbruget, som TP-Link har nedbragt til et niveau, der ikke kan registreres af vores effektmåler. Det vil sige, at vi taler om mindre end 0,1 W pr. pære, hvor Hue skal fødes med 0,3 W.

Nem opsætning

TP-Links smarthome-app hedder Kasa. Den installeres helt uden problemer og registrerer pærerne én ad gangen, efterhånden som de tilsluttes og konfigureres.

Hvis flere skal kunne styre lyset, er det rart, at en anden smartphone blot skal have appen installeret. Så finder den selv pærerne og åbner for styring af dem. Hvor svært skal det være?

TP-Link LB120/LB130 LED-pære
  • Features
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Pris

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»TP-Links smarte pærer lyser godt og er meget nemme at få til at køre på et Wi-Fi-netværk. Det gør dem velegnede til løsninger, som kun kræver nogle få pærer. Den daglige betjening er også enkel, og smartniveauet kan blive højere, når hjemmets router også er en smart sag fra TP-Link.«

Nøgletal
Pris: 271/393 kr.
Effekt: 11 W
Farve: Hvidt lys, varmt/koldt, 2200K – 6500K/16 mio. farver, 2700K – 9000K
Lysstyrke: 800 lumen
Levetid: 25.000 timer
Understøttelse: Android, iOS

4
Del denne