Home » Sikkerhed » TP-Link Kasa Cam Outdoor [TEST]: Lille og monteringsvenligt
TP-Link Kasa Cam Outdoor [TEST]: Lille og monteringsvenligt

TP-Link Kasa Cam Outdoor [TEST]: Lille og monteringsvenligt

Share

Kasa Cam Outdoor er TP-Links første udendørs overvågningskamera, og som vi er vant til fra dette firma, er prisen overkommelig.

Holderen til Kasa Cam er nær-mest genial. Selve kameraet fast-holdes af en stærk magnet, og ved at dreje det med fast hånd i den kraftige plast-ring kan man placere det i enhver vinkel fra lodrette til vandrette underlag.

Kasa Cam Outdoor er meget lille og derfor nemt at placere diskret. Den indbyggede sirene er også diskret, for der kommer ikke højere bip ud gennem de små huller på fronten, end at kameraet til nød kan overdøve en smartphone. Det skræmmer næppe ret mange.

Se også:  Deco XE75 med Wi-Fi 6E [TEST]: Her får du ekstra trådløs båndbredde

Kameraet strømforsynes af en adapter via et fastmonteret, 3 meter langt USB-kabel. Da USB-stikket er af den store A-type, kræver det et 16 mm hul, hvis det skal bruge en stikkontakt på den anden side af en væg eller et vindue.

Universel app og realtid

Selv om det hedder Outdoor og er IP65-vejrbeskyttet, er dette Kasa Cam også velegnet til indendørs opsætning. Appen Kasa Smart guider brugeren gennem begge muligheder.

Kasa Smart giver ikke alene adgang til TP-Links overvågningskameraer, men også til firmaets smarte stikkontakter og lyskilder. Tjenesten Kasa Care tilbyder lagring af videoklip i skyen, og et kommende Premium Plan-abonnement skal give yderligere fordele.

Se også:  En ”frø” i væggen sparer tusindvis af standby-timer i bygninger

Kameraet har ingen responstid, der er værd at tale om. Motiver i bevægelse vises på smartphoneskærmen med klare detaljer og en forsinkelse på en brøkdel af et sekund, og farverne virker naturlige. Det er også nemt at markere aktivitetszoner ud fra opsætningsmenuen.


TAGS
overvågningskamera
smart hjem
TP-Link

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S