Home » Smart hjem » TP-Link gør belysningen smartere
TP-Link gør belysningen smartere

TP-Link gør belysningen smartere

Share

TP-Link Smart Bulb Solutions er en ny serie af LED-pærer, der kan styres via ens smartphone eller tablet. Der er fire modeller med forskellig grad af lysindstillinger og features, så man kan vælge den type pære, der passer til ens behov 

Verdens største producent af netværksudstyr, TP-Link, lancerer nu en hel ny serie af LED-pærer, der kan styres via Wi-Fi: LB100, LB110, LB120 og LB130.

Man installerer pærerne på nøjagtigt samme måde som en standardpære, og fordi de ikke kræver nogen smart hub, er de meget omkostningseffektive og nemme at bruge; det tager kun få sekunder at forbinde pærerne til hjemmets Wi-Fi via appen Kasa. Det er samtidig nemt at tilføje flere pærer i appen, og på den måde styre al belysning i hjemmet direkte fra ens telefon eller tablet, uanset hvor man er.

Se også:  TP-Link Archer AX6000 [TEST]: Smart enhed med 8 LAN-porte

“Sidste år lancerede vi vores nye Wi-Fi plugs, som blev en stor succes. Nu tager vi så næste skridt ind i smart home-kategorien med de nye pærer, som skal gøre det moderne hjem endnu mere smart og simpelt, fortæller Clark Qian”, der er Regional Director for TP-Link i Norden og Holland og tilføjer:

“Med de nye pærer kan forbrugerne skræddersy hjemmets belysning, så den passer til deres behov – og endda uden at det kræver en decideret smart hub.

Smarte pærer med mange features

Seriens fire Wi-Fi-pærer kommer med en række forskellige features. LB100 and LB110 har mulighed for at dæmpe lysitensitet. Det samme gælder for LB120, men her kan man også regulere pærens farvetone, alt efter om foretrækker et koldt eller varmt lys. LB120 kan også sættes i et såkaldt Circadian Mode – dvs. at pæren kan indstilles til gradvist at regulere lyset i ens soveværelse til fx at tænde på et 3 pct. lysniveau kl. 7:00 om morgenen og fem minutter senere stige til 15 pct. osv. for på den måde at give kroppen en naturlig opvågning.

Se også:  Deltaco Smart Home [TEST]: Meget for pengene

TAGS
belysning
LED-pære
lys
Philips Hue
TP-Link

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S