Home » Router » TP-Link Deco X20-4G [TEST]: Tænk anderledes og få bedre mobildækning
TP-Link Deco X20-4G [TEST]: Tænk anderledes og få bedre mobildækning

TP-Link Deco X20-4G [TEST]: Tænk anderledes og få bedre mobildækning

Share

Her er en netværksløsning, som kan give dig bedre mobildækning derhjemme end bredbånd. Det nye TP-Link Deco X20-4G-hotspot er et kabelfrit internetmodem med Wi-Fi 6 og mulighed for at føde et mesh-system

Mens teleindustrien har travlt med at grave gader og veje op for at trække fiberkabler eller andre hurtige bredbåndsforbindelser, glemmer vi nemt, at der stadig er tusindvis af adresser i Danmark uden adgang til tidssvarende kabelnet. Men den udfordring kan nemt løses på steder, hvor mobildækningen er bare nogenlunde god.

TP-Link Deco X20-4G er en router, der bruger mobilnettet til at kommunikere via internettet, og den strømforsynes fra lysnettet, så den kommer til at fungere som stationær mobilrouter. Som modelbetegnelsen fortæller, bruger dette hotspot 4G-mobilbåndene.

Se også:  Netgear Orbi NBK752 [TEST]: Dette mesh-system kan kobles på mobilnettet

Det lyder lidt skrabet i disse 5G-tider, men det valg er nok truffet for at holde prisen nede. Vi kan tilføje, at selv om smartphonens 5G-indikator er tændt, er der mange steder endnu ikke særlig meget fart på den hypede teknologi. Det er også et spørgsmål om penge.

Til gengæld har X20-4G indbygget en trådløs router med Wi-Fi 6-teknologi. Ydermere er der tre LAN-porte i gigabit-klassen, to tilslutninger for eksterne antenner og mulighed for at udvide dækningsområdet ved at bygge videre på routeren med mesh-enheder fra TP-Links Deco-produktfamilie, for eksempel X20-sættet, der blev udnævnt til AOD Bedste Køb i stortesten i nummer 14.

Blandt de nemmeste

Efter vores mening er TP-Links netværksenheder nogle af de nemmeste at få op at køre, og Deco X20-4G er ingen undtagelse fra denne regel. Sæt et sim-kort i nanostørrelse i soklen i bunden, og slut strøm til hotspottet, download Deco-appen, og start den. Følg derefter anvisningerne på skærmen.

Se også:  Sæt skub i kontoret – ny Wi-Fi 6E-router med cloud-administration

TAGS
nertværk
router
TP-Link

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S