Home » Router » TP-Link Archer C7 AC1750
TP-Link Archer C7 AC1750

TP-Link Archer C7 AC1750

Share

En fin router med gode allround-egenskaber

TP-Link Archer C7 er en stor router. Det er også testens blot anden router med eksterne antenner. I det hele taget har routeren her en traditionel tilgang til tingene, hvilket afspejler sig i den webbaserede brugergrænseflade. Der er ikke nogen tilknyttet app eller online cloudløsning, man kan melde sig til.

Til gengæld er routeren udstyret med mange af de samme avancerede funktioner, for eksempel virtuelle servere, der ses i de andre, veludstyrede routere her i testen. Der er måske ikke helt så mange funktioner som hos eksempelvis Asus og D-Link, men det er ikke langt fra. Routeren har for eksempel en skyder, hvormed man kan aktivere eller deaktivere det trådløse netværk. Hvad der kendetegner Archer C7 er, at den webbaserede brugergrænseflade er traditionelt opbygget, men er udviklet med et lyst og venligt udtryk.

Se også:  Nye switche giver høje hastigheder til virksomheder og hjemmekontorer

Routeren har menuerne i venstre siden, indstillingsmulighederne i midten og en meget udførligt og veldokumenteret hjælpetekst i højre side af skærmen.

Ud over dette er det tale om en router, der klarer sig ganske fornuftigt hastighedsmæssigt, når begge frekvenser tages med i betragtning. Archer C7 ligger ikke blandt de hurtigste routere over 5 GHz-frekvensbåndet. Den ligger generelt en anelse efter de bedste over alle tre afstande. Alligevel er der tale om en ret hurtig router.

Kigger man på 2,4 GHz-frekvensbåndet, er der ingen tvivl om, at det er testens hurtigste router. Man får altså det bedste fra begge verdener her. Ser vi på jitter, er routeren forholdsvis forskånet for det undtagen på afstanden over 15 meter, hvor der fremtræder lidt på såvel 5 GHz- og 2,4 GHz-frekvensbåndene. Til gengæld har der været meget lidt pakketab.

Se også:  Danske netværkshuller kortlagt: Her mister din smartphone al forbindelse


Archer C7 AC1750
  • Rækkevidde
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

God router med gode allround-egenskaber. Den er fornuftigt hurtig over 802.11ac, men suveræn over 2,4 GHz. Der er nok med features for de fleste, og en brugergrænseflade med en glimrende hjælpefunktion.

Sending
User Review
4.09 (11 votes)
TAGS
netværk
TP-Link
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S