Home » Router » TP-Link Archer C2300 [TEST]: Denne router får du til bundpris
TP-Link Archer C2300 [TEST]: Denne router får du til bundpris

TP-Link Archer C2300 [TEST]: Denne router får du til bundpris

Share

Hvis råderummet i både boligarealet og budgettet er begrænset, kan løsningen på dårlig Wi-Fi-dækning være denne kompakte og til prisen veludstyrede router

Archer C2300 fra TP-Link er en router, som er blevet bedre med årene i kraft af løbende opdateringer, ligesom der er høvlet mere end 500 kroner af den oprindelige pris.

Den er lidt større end et A5-ark, har tre solide antenner og kapacitet til en typisk opkoblet familie uden mere end en enkelt eller to gamere eller UHD-videostreamere.

Som modelbetegnelsen signalerer, tilhører C2300 Wi-Fi 5 (802.11ac-klassen) og har en total teoretisk båndbredde på 2,3 Gbps – nærmere betegnet 1,625 Gbps på 5 GHz og 600 Mbps på det sløvere og mere langtrækkende 2,4 GHz-frekvensbånd.

Se også:  Få Wi-Fi ud i alle hjørner af hjemmet med nye mesh-routere

Men rå båndbredde står ikke alene på positivlisten for denne router. Den har Range Boost – kraftigere forstærker og effektive antenner, der skal booste rækkevidden, så svage enheder ikke mister forbindelsen, når de flyttes længere væk fra routeren.

TP-Link Archer C2300 performer godt med Xperia-smartphonen, og det ville være super, hvis alle klienter havde en så følsom Wi-Fi-sektion som vores reference-laptop fra Acer.

 

MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output) er en selvfølge i en ordentlig router, som med denne teknologi kan sende data til flere – her tre – samtidige brugere.

TP-Links Tether-app klarer den basale opsætning, men vil man have det samme netværksnavn til begge frekvensbånd, skal routeren tilgås via en browser.

Se også:  Mesh-netværk med ekstra båndbredde til hjemmekontoret

Til typiske parcelhuse og lejligheder uden for meget beton i væggene performer Archer C2300 rigtigt godt – også i AODs hastighedsmålinger. Absolut godkendt!


TAGS
router
TP-Link

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S