Home » Mobiltelefon » Disse skader taget livet af mobile enheder
Disse skader taget livet af mobile enheder

Disse skader taget livet af mobile enheder

Share

Langt de fleste skader sker af tre bestemte årsager

1,2 meter. Så langt er det typiske fald, når en person taber en mobil enhed. Og en tur som denne er oftest det, der ødelægger håndholdte enheder, viser en ny europæisk undersøgelse, som Opionion Matters har foretaget på vegne af Panasonic Toughbook.

Således svarer 45 procent af 1.250 europæiske brugere af håndholdte mobilscannere i eksempelvis logistik- og lagerbranchen, at de har oplevet enheder, som går i stykker på grund af slag og stød som følge af tab. Foruden de fysiske slag er det elementer som vand og varme, der forårsager flest skader, lyder konklusionen.

29 procent af de afspurgte har oplevet, at en enhed er blevet beskadiget af at blive efterladt for lang tid et for varmt sted, mens 24 procent har oplevet at fejl på en enhed skyldes vandskade. Alle tre skader er historisk set typiske for mobile enheder, viser tal fra analysebureauet Statista , men i transport-, logistik-, lager- og detailbranchen er enheder særligt udsatte.

Se også:  Udfordrende job eller klodset? Denne mobil kan tåle det hele
Hårdføre enheder overlever

”Presset er højt i de virksomheder, hvor man bruger mobile stregkodescannere i dagligdagen – her tæller hvert sekund. Arbejdsmiljøet er ofte hårdt for enhederne, og det betyder mange slag, knubs og deraf elektronikskader. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at virksomheder forstår, betydningen af ergonomisk design og robusthed,” siger Jan Kaempfer, Panasonics marketingschef for Mobile Solutions Business Division i Europa.

Med slag, vand og varme som de klassiske kilder til skader er det heller ikke en overraskelse, at de fleste fejl ifølge undersøgelsen vedrører batteriet, skærmen eller knapperne. For at undgå netop den type skader savner de fleste af de adspurgte, at de enheder, som de bruger i dagligdagen, har udstyr som ridsefri skærme, stropper og hurtigt udskiftelige batterier, så enheden ikke skal sendes til reparation alene på grund af batteriskade.

Se også:  Panasonic Lumix S5 [TEST]: Fremragende full-frame til rimelige penge

Læs vores test af Panasonics hårdføre håndholdte Toughbook FZ-T1 her:

Panasonic Toughbook FZ-T1 [TEST]: Sej mini-tablet tåler det meste


TAGS
hårdfør
Panasonic
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S