Home » AOD Pro » Den modulære laptop er klar i ny og bedre version
Den modulære laptop er klar i ny og bedre version

Den modulære laptop er klar i ny og bedre version

Share

Den nyeste version af Toughbook 55 bygger videre på det modulære koncept, men er nu blevet opdateret med den nyeste teknologi, hvilket gør computeren ideel til felttjenester, køretøjer samt beredskabs- og sikkerhedstjenester

Kommunikation og tilslutning på farten er blevet meget lettere takket være eSim og 4G-kombatibelt Dual Sim-port. Derudover er TOUGHBOOK 55 fremtidssikret med teknologier som Intel Wi-Fi 6 AX201 og understøttelse af Bluetooth 5.1 og Thunderbolt 4.

For at lette brugen af krævende applikationer (f.eks. CAD-løsninger) er ydelsen steget med op til 19% takket være 11. generations Intel CoreTM i5-1145G7-processor (med Intel vPro®-teknologi). Lagringen er blevet forbedret med NVMe OPAL SSD, som automatisk krypterer data i realtid, frigør behandlingskapacitet og tilbyder forbedret databeskyttelse til informationsfølsomme industrier såsom redningstjenester, sikkerhedsstyrker og forsvar. For at gøre enheden endnu mere sikker, er TOUGHBOOK 55 også udstyret med Microsoft Secured-core PC-teknologi.

Se også:  Tablet til al slags vejr: Her er den nye Toughbook S1
Konfigurer på farten

Toughbook 55 håndterer også mere grafiktunge applikationer takket være Intel Iris Xe Graphics (kræver dobbelt RAM -moduler). Brugere kan også konfigurere enheden undervejs, så den passer til skiftende brugsscenarier. En smartkortlæser, ekstra lagerplads eller et DVD- eller Blu-Ray-drev kan bekvemt tilsluttes den indbyggede universalport. Derudover kan den forreste ekspansionsport bruges til hurtigt at forbinde eksempelvis en fingeraftrykslæser, HF-RFID / standard smartkortlæser eller et ekstra batteri. Alle eksterne moduler, der kan benyttes med den første generation Toughbook 55, er også kompatible med den nyeste enhed.

“Toughbook 55 var en reel revolution, da den introducerede nye niveauer af fleksibilitet, produktivitet og bæredygtighed. Denne opdaterede generation vil yderligere styrke dette ry,” siger Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager hos Panasonic Mobile Solutions Business, og tilføjer:

”Brugere kan tilpasse deres enhed, når de rejser, så de passer til opgavens behov på det tidspunkt. Købere kan investere i enheden med bevidstheden om, at den har fleksibilitet til at tilpasse sig virksomhedens og arbejdsstyrkens skiftende behov på lang sigt.”

Se også:  En sejlivet tablet der er nem at bruge

Toughbook 55 er let (2,08 kg), tynd (32,8 mm) og bærbar takket være sit førsteklasses designede håndtag. Den har en forbedret indtrængningsbeskyttelsesgrad (IP53) mod støv og vandstænk og er beskyttet mod fald på op til 91 cm.* Den fungerer ved temperaturer fra -29 ° C til +60 ° C.

Med en batterilevetid på op til 19 timer og en udvidet kapacitet på 38 timer (ved brug af et hot-swap-batteri) er TOUGHBOOK 55 altid klar.

Den nye Toughbook 55 fås i tre versioner: HD, Full-HD og Full HD med berøringsskærm. Alle enheder leveres med en standard 3 års garanti og er tilgængelige fra september 2021.

Priserne starter ved € 1.988 + moms.


TAGS
modulær computer
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S