Home » Tablet » Sejlivet Android-tablet tåler de hårdeste arbejdsmiljøer
Sejlivet Android-tablet tåler de hårdeste arbejdsmiljøer

Sejlivet Android-tablet tåler de hårdeste arbejdsmiljøer

Share

Toughbook A3 er vand- og støvresistent, kan tåle at blive tabt fra halvanden meters højde og har features, der passer til udsatte arbejdsmiljøer

Panasonic udvider sit sortiment af Android-enheder med Toughbook A3 – en hårdfør Android-tablet med 10,1 tommer skærm.

Virksomheder vælger i stigende grad Android-enheder, når de er på udkig efter hårdføre, ”rugged” tablets. Toughbook A3 er skabt med tanke på udrykningspersonel, vedligeholdelesindustrier og ansatte i felten samt transportører og kontrollanter i diverse brancher.

Enheden byder på et fuldstændigt beskyttet design og en batterilevetid på op til ni timer og op imod 15,5 timer, hvis du benytter et tilvalgt større batteri, som kan hotswappes.

Toughbook A3 understøtter også Panasonic Compass 2.0, en suite af enterprise management-værktøjer til hårdføre tablets og håndholdte enheder med Android i Panasonic Toughbook-serien.

Se også:  Lenovo lancerer billig børnevenlig tablet
Mere hårdfør end nogensinde

Toughbook A3 er vand- og støvresistent (IP65) og kan tåle at blive tabt fra halvanden meters højde.

Den kommer med Android 9 (Pie) og er udstyret med den seneste langtidssupporterede Qualcomm Octa-core SDM660 CPU (1,8GHz-2,2GHz) samt 4GB hukommelse og 64 GB eMMC lagerplads.

Skærmen på 10,1 tommer har en opløsning på 1920 x 1200 pixels og skal være let at tyde, selv i kraftigt sollys. Den er trykfølsom og fungerer også med handsker eller stylus, og i alt slags vejr. Det betyder, at du sågar kan signere dokumenter digitalt i regnvejr. Toughbook A3 har også to indbyggede kameraer samt mikrofon.

Klar til alle opgaver

Toughbook A3 leveres med en række af vigtige porte til alle typer opgaver. Det gælder blandt andet USB-C (USB 3.0) og USB-A (USB 2.0) samt tre forskellige porte i fem forskellige kombinationer, så enheden kan skræddersys til netop dit behov. Det gælder eksempelvis tilslutningen af en smartcard-læser, en stregkodeskanner eller en ekstra USB-A-port.

Se også:  Guide: 5 billige tablets til sjov og hjemmeundervisning

Toughbook A3 kan monteres med det rette tilbehør i køretøjer, og den leveres med Bluetooth 5.0 samt WLAN IEEE802.11 med MIMO-funktionalitet såvel som positionering via Galileo og GPS i Europa.

Den leveres med en tilbehørspakke, 3 års standardgaranti og vil være tilgængelig fra august 2020. Den vejledende pris for basiskonfigurationen er 9.900 kroner eksklusive moms.


TAGS
Tablet
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S