Home » Stationær computer » Touchstyret mediemaskine i ét stykke
Touchstyret mediemaskine i ét stykke

Touchstyret mediemaskine i ét stykke

Share

Acer er klar med en spændende konkurrent til iMac, der giver dig lækker skærm og stærke komponenter samlet i en enkelt enhed, du kan styre med fingrene

Når det kommer til lækkert design og visuel ydelse, er der få maskiner, der kommer i nærheden af Apples hæderkronede iMac. Det afholder dog ikke konkurrenterne fra at gøre forsøget, og måske det er lykkedes for Acer denne gang.

I hvert fald er producenten nu klar med en slank og lækker alt i en-computer, der giver dig stort set alt, hvad hjertet kan begære af computerkræfter og mediefunktioner. Skærmen måler 23”, hvilket ikke er helt så meget som den største iMac, men til gengæld har den multitouch. Opløsningen er 1.920×1.080 pixels, så det er muligt at se film i fuld hd, hvilket er ganske belejligt, når Acer (i modsætning til Apple) har været så venlig at udstyre maskinen med et blu-ray-drev.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar fra Acer

Processorkræfterne fås helt op i Core i7-klassen og ned til en Core i5, alle fra Intels nye Sandy Bridge-sortiment. Grafikken leveres af Intels integrerede hd-løsning eller et Nvidia GeForce GT440-, GT435M-, GT420-kort alt efter behov og budget. Lyden kommer ud af et par integrerede 5-watts højttalere med Dolby Home Theater v4-teknologi, som burde levere en anstændig gengivelse uden behov for ekstra højttalere.

Der kan fyldes op til 8GB ram i maskinen samt 1,5TB harddisk, og der er desuden mulighed for at tilvælge tv-tuner.

Med Acers egen Clear.fi-teknologi får du mulighed for at dele medier og samle dine fotos og film samt din musik et centralt sted via trådløst netværk.

Se også:  Acer præsenterer stærke Chromebooks til billige priser

Aspire Z5761 sendes på markedet i starten af maj, og prisen vil efter alt at dømme komme til at starte omkring 8.000 kroner.


TAGS
Acer
alt-i-en computer
Aspire

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S