Test: Touchskærm dominerer i svungen mosaik-router

Test: Touchskærm dominerer i svungen mosaik-router

Share

Vi har med tiden set en del variation, når det kommer til routeres fremtoning, store, små, med og uden eksterne antenner, men TP-Link Touch P5 har indbygget touchbetjening, og det er nyt

Ser man på de tekniske specifikationer, er der ikke umiddelbart noget, der får denne TP-Link Touch P5 til at stikke ud fra mængden.
Routeren er en AC1900-router med teoretiske overførselshastigheder på op til 1300 Mbit/s over 5 GHz frekvensbåndet, samt op til 600 Mbit/s over 2,4 GHz frekvensbåndet. Den skiller sig ud på to områder, der på sin vis er to sider af samme sag.

Routeren er uden tvivl designet med det formål, at den skal stå frit fremme og ikke være gemt lidt af vejen, som mange routere. Den er fremstilllet i sort plast med en svungen overdel. Denne er dækket af et mosaiklignende mønster bestående af uregelmæssige sorte felter og udluftningshuller, der går ud i et med mønstret.

Se også:  D-Link DIR-895L [TEST]: Router til rige drengerøve

Det er et design mange sikkert gerne vil have stående fremme, hvilket også er nødvendigt, hvis routerens største salgsargument virkelig skal give mening. Midt på oversiden af routeren befinder der sig nemlig en 4,3″ touchskærm, indlejret i et fladt plateau som en tømmerflåde i en bølgedal.

Del denne