Home » Bærbar computer » Test: Toshiba Satellite Z30-B-10C
Test: Toshiba Satellite Z30-B-10C

Test: Toshiba Satellite Z30-B-10C

Share

Toshiba Satellite Z30 er en let og kompakt bærbar, med et stålgråt kabinet fremstillet af en magnesiumlegering. Den bærbare fremstår ret elegant. Vægten er meget beskedne 1,20 kg, hvilket bringer den ned blandt de absolutte letvægtere, selv i denne test.

Satellite Z30 er vridningsstabil, men man skal blot være opmærksom på, at materialet ved håndledsstøtten er lidt eftergivende, det er dog ikke et problem, da materialet i dette tilfælde skal kunne give sig lidt.  

Den bærbare er et af de billigere valg her i testen, en af de medvirkende årsager hertil kan være, at den ikke er udstyret med en touchskærm. Ellers er det ikke fordi, den mangler noget. Det er en af de få i testen med hele tre USB 3.0-porte

Se også:  Bærbare computere [STORTEST]: Her får du smæk for skillingen

Den er udstyret med samme Intel Core i5-processor på 2,2 GHz, som to andre deltagere er det. Den har rigeligt med ram, som det er normalt her i testen, men hukommelsesbåndbredden er den laveste her i testen.

Det ses i CineBench R15-testen, hvor OpenGL-resultatet lider under den manglende båndbredde, det samme synes at gå igen i 3DMark benchmarken, hvor den hænger lidt i bunden.

Selv om den bærbare generelt er lidt efter de andre tilsvarende bærbare eksempelvis PCMark 8 benchmarkene, så er det dog ikke isoleret set en sløv bærbar.

Den er udstyret med en hurtig ssd, der for det første har testens hurtigste søgetid, for det andet har den meget hurtige læsehastigheder og fornuftigt hurtige skrivehastigheder. Den klarer sig således godt i PCMark 8’s storage-test, hvor drevet scorer næstbedst, her beregnes hastigheden ud fra virkelige arbejdsopgaver i diverse programmer.

Se også:  Lenovo Thinkpad L13 Yoga [TEST]: En fleksibel krydsning

Når det komme til batterileve-tiden, så er den ikke blandt de bærbare, man kan trække længst batterilevetid ud af, men til gengæld klarer den sig rigtig godt, når belastningen er lidt større. Her er den meget tæt på de allerbedste.

Skærmen har full HD-opløsning, den er tilstrækkelig lysstærk og er kendetegnet ved at være ret modstandsdygtig overfor indfaldende lys.

Meget let og elegant bærbar med non-touchskærm, der håndterer indfaldende lys godt. Generelt ikke den stærkeste, men hurtig ssd sørger for en god brugerplevelse.

Meget let og elegant bærbar med non-touchskærm, der håndterer indfaldende lys godt. Generelt ikke den stærkeste, men hurtig ssd sørger for en god brugerplevelse.


Toshiba Satellite Z30
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Features
  • Skærm
  • Pris
4

Alt om DATA siger:

Meget let bærbar der kan virke mere skrøbelig end resten af deltagerne, men konstruktionen er solid. Fornuf-tig ydelse med vægt på hurtig ssd, rimelig batterilevetid og gode tilslutningsmuligheder. Blæseren larmer mere end generelt i testen.

Pris: 8999 kroner

Vægt: Kun 1200 gram

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar
bærbar c
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S