Home » Bærbar computer » Toshiba Satellite L50-A123
Toshiba Satellite L50-A123

Toshiba Satellite L50-A123

Share

Nydeligt design, måske lidt vel meget blanke flader, der efterlader et knapt så eksklusivt indtryk. Men det er også en budgetmodel.

Selv om Toshiba Satellite deltager på lige vilkår med de andre bærbare her i testen, så er denne 15,6″-bærbare computer overordnet set skåret ud fra samme koncept som de andre deltagere, nemlig med en stærk processor som rygrad. Også her er det Intels Core i7-4700QM-processor på 2,40 GHz. Satellite L50-A123 er dog en entry level-bærbar forstået på den måde, at skærmopløsningen blot er på 1366 x 768 pixel, samt at der ikke er indbygget et dedikeret grafikkort.

Til gengæld vejer den lidt mindre end de fleste her i testen, og den er også forholdsvis tynd, så den er let at tage med sig på farten. Det er ikke denne bærbare, der har testens bedste lyd, selv om den slet ikke er så dårlig endda. Ser man på, at den ikke har et dedikeret grafikkort, støjer denne bærbares blæsere lidt mere end forventet.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar fra Acer

Skærmen har en blank overflade, så den er noget følsom over for indfaldende lys. Ellers har den et ganske tilforladeligt billede. Tastaturet har mellemstore taster og godt med mellemrum mellem tasterne, som har en fin respons og en kort til mellemlang vandring. Touchpad’en er stor uden at være kæmpe. Den giver generelt en god styring når cursoren skal flyttes. Museklikfunktionen driller dog lidt indimellem, så man bliver nødt til at klikke flere gange.

En ting, der forundrer, er, at selv om målingerne viser, der er tale om en stærk bærbar med en god processor, så under-performer processoren i såvel SiSoftware Sandra- og i CineBench-testene for at nævne de tests, hvor det er særlig tydeligt.

Se også:  Huaweis nye bærbar har stærkt batteri og skarp 3K-skærm

Batterilevetiden er lidt ringere end forventet af en bærbar med Haswell-baseret processor og intet dedikeret grafikkort.

[pt id=’2027639′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Nydeligt design måske lidt vel meget blanke flader der efterlader et knapt så eksklusivt indtryk. Men det er også en budgetmodel.”‘]

Nydeligt design, måske lidt vel meget blanke flader, der efterlader et knapt så eksklusivt indtryk. Men det er også en budgetmodel.


Toshiba Satellite L50-A123
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
budget
Bærbar computer
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S