Home » Mobiltelefon » Topfeatures til halv pris: moto g100 ligner et fantastisk køb
Topfeatures til halv pris: moto g100 ligner et fantastisk køb

Topfeatures til halv pris: moto g100 ligner et fantastisk køb

Share

moto g100 byder på stor processorkraft, hurtig skærm, avanceret kamera, 5G og Wi-Fi 6. Men til en pris, der  er under den halve af mange topmobiler

moto g-serien er kendt for at levere smæk for skillingen. En serie med hvor man skåret de steder, hvor det gør mindst ondt, for at give brugeren en velkørende mobil til billige penge.

Der er dog umiddelbart ikke mange “cuts” at se på moto g100.

Hurtig og farvestærk skærm

Mobilen er udstyret med en CinemaVision-skærmen på 6,7 tommer i 21:9-format og med 90Hz opdateringshastighed.

Farveområdet er større end på andre moto g-mobiler og moto g100 har HDR10-certificering for forbedret gengivelse og kontrast.

Store kræfter

Moto g100 er en af de første telefoner i verden, der bruger den nye Snapdragon 870-mobilplatform, hvilket ikke bare giver masser af kræfter men også hurtig 5G og Wi-Fi 6. Med 8GB hukommelse, 128GB indbygget lagerplads og mulighed for 1TB ekstra via microSD-kort ligner det en ret solid mobil. Batteriet er 5000mAh, men der nævnes intet om opladning. Vi gætter på moderat hurtigopladning ved 18W.

Med Snapdragon Elite Gaming får du adgang til avancerede gamingfunktioner, mens Motorolas eksklusive Gametime inkluderer apps og værktøjer der optimerer spiloplevelsen.

Avanceret kamera

Kamerasystemet på moto g100 inkluderer hovedsensor på 64MP med Quad Pixel-teknologi til 4x mere lysfølsomhed ved lav belysning. Der er også et 16MP frontkamera, og på både front og bagside er der vidvinkelkameraer, som får fire gange mere med af dine landskabsbilleder. Oveni dette får du Macro Vision med indbygget ringlys, der lader dig komme fem gange tættere på dit motiv.

Den nye moto g100 introducerer også den nye Dual Capture-tilstand, som optager video ved hjælp af bagside- og selfie-kameraerne på samme tid. På den måde kan du fange både dig selv og dit motiv på én gang.

Motorola introducerer desuden en ny Audio Zoom-teknologi i moto g100, der bruger avancerede mikrofoner til at opfange lyden af dit motiv, mens omgivende støj og stemmer filtreres fra.

Ny platform

Moto g100 er udstyret med Ready For, en ny platform, der ifølge Motorola forbedrer alt, hvad telefonen kan. Denne helt nye mobilfunktion giver brugerne mulighed for at aktivere avanceret emnesporing, når du ringer eller optager – hvilket placerer dig centralt i rummet under videoopkald. Flyt dit mobilspil op på den store skærm, eller brug dine apps på en desktop-skærm, så der er mere plads til at arbejde og spille.

Mobilen fås i to forskellige farver – Magic White og Magic Blue, der skifter farve, når de belyses fra forskellige vinkler.

moto g100 kan købes i Danmark fra d. 9. april til en vejledende pris på 3.699 kroner.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S