Home » Software » TopDox giver samlet adgang til dine filer i skyen
TopDox giver samlet adgang til dine filer i skyen

TopDox giver samlet adgang til dine filer i skyen

Share

Appen TopDox til Windows 10 gør det nemt at overføre, se, dele og redigere alle de filer, som du har gemt online

TopDox er en gratis app til Windows 10, som du finder i Windows Store ved at søge på ”TopDox”. Appen giver nem adgang til filerne gemt i skyen uanset, om du bruger DropBox, Google Drev eller Microsoft OneDrive. Du kan bruge den gratis for at skabe adgang til alle dine filer gemt i en skytjeneste.

Vil du tilføje flere, koster det et månedligt abonnement (fra 20 kroner). TopDox har en brugervenlig grænseflade, som gør det nemt at uploade, se og dele filer uanset, hvilken tjeneste du bruger. Det er også let at downloade filer til offline-visning, når du ikke har forbindelse til nettet.

Smart nok kan du med TopDox også se og eksportere Open-Office- og Microsoft Office-dokumenter som PDF-filer inde fra selve appen. Du kan også bruge den til at redigere Google Docs og Sheets og se sky-baserede videoer og fotos.

 

1. Tilmeld dig TopDox

Det første, du skal gøre, når du har downloadet TopDox, er at oprette en konto. Dette giver dig adgang til dit arbejdsområde på en af dine enheder. Du vil derefter blive bedt om at knytte en af dine cloud-konti. Tilknytning af flere tjenester koster et månedligt gebyr. Indtast dine login-oplysninger, når du bliver anmodet om det.

 

2. Få adgang til dine filer

TopDox giver adgang til alle filer på din computer, fra eksterne drev som en USB-dongle samt de filer, du har i din skytjeneste. Du skifter mellem placeringerne ved hjælp af venstre menulinje. Hver visning giver også mulighed for at overføre filer mellem drevene og skyen. Du til hver en tid bruge appen til at oprette nye mapper.

Se også:  Her er 4 af de fedeste gratis programmer lige nu

 

3. Upload dine filer

Flyt filer fra din pc ved at åbne den relevante mappe og vælge værktøjet ”Selection”. Afkrydsningsfelter vises ud for hver fil. Vælg de filer, du ønsker at uploade, og derefter ”Copy to”. Nu vises et nyt vindue, som giver dig mulighed for at vælge destinationen. Vil du oprette en ny mappe, vælger du værktøjet ”Folder” i menulinjen.

 

 4. Hent filer

Du henter filer fra din cloud-tjeneste på samme måde, bare den anden vej. TopDox giver dig ikke mulighed for (endnu) at kopiere mapper, kun at overføre de enkelte filer fra hver enkelt. Men det bør ikke være noget større problem, hvis du kun vil uploade og dele individuelle dokumenter eller fotos.

TAGS
Filhåndtering
filhåndteringsprogram
Guide
skyen
Topdox

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S