Home » Tilbehør » Topavanceret batterioplader til bilen – kan ikke tilsluttes forkert
Topavanceret batterioplader til bilen – kan ikke tilsluttes forkert

Topavanceret batterioplader til bilen – kan ikke tilsluttes forkert

Share

Med den nye CS One-batterioplader fra CTEK behøver man ikke bekymre sig om batteritype, størrelse eller endda positive og negative klemmer. Den tilpasser selv sin opladning til bilens batteri

CS One leverer automatisk opladnings- og konditioneringsprogrammer til ethvert 12V bly-syre- eller litiumbatteri, uden at det er nødvendigt at vælge indstillinger eller trykke på nogen knapper. For fuldstændig sikkerhed og ro i sindet har CS One gnist- og polaritetsfrie klemmer, der automatisk genkender positive og negative terminaler, så man kan aldrig lave en forkert forbindelse igen, og den er gnistfri, så man ikke skal bekymre sig om, at klemmerne rører hinanden under tilslutning.

En nedtællingsindikator viser tydeligt, hvor lang tid der skal gå, før batteriet er fuldt opladet. Selv når man skal genstarte et fladt batteri.

CTEKs specielt udviklede APTO-teknologi kommunikere med batteriet for at forstå størrelse, kemi og tilstand, før det automatisk leverer et tilpasset opladningsprogram (2-8 ampere), for at maksimere batteriets ydeevne. En indbygget temperatursensor justerer automatisk udgangsspændingen under både kolde og varme forhold for at levere de hurtigste og sikreste opladningstider.

App giver flere funktioner

Den gratis CTEK-app, der kan downloades, låser op for yderligere funktioner som ‘RECOND’ for at genoprette batteriets tilstand, ‘WAKE UP’ til lithiumbatterier med beskyttelse mod underspænding (UVP) eller for at bringe dybt afladede bly-syrebatterier til live igen samt ‘SUPPLY’ der gør CS ONE til en 12V forsyning.

Se også:  Nu kan du betjene din Kia-bil med mobilen - ny app klar

Stefan Lind, eftermarkedsdirektør hos CTEK udtaler: “Vi er virkelig begejstrede over at lancere CTEK CS ONE, der har en helt ny, revolutionerende tilgang til batteripleje. Vi var de første til at markedsføre smart opladning, og nu har vi takket være vores revolutionerende APTO -teknologi lanceret den første fuldt adaptive oplader. Og det er på grund af denne teknologi, at intelligent bare blev let – og let bare blev smart! CS ONE går videre end traditionel flertrinsopladning – det er verdens smarteste, fuldt adaptive oplader, der virkelig klarer al tænkning for brugeren. Og med introduktionen af polaritetsfrie klemmer er det både sikkert og let at bruge.”

Velegnet til brug på biler, motorcykler, fritidskøretøjer, varevogne og både. CS ONE er let at bruge, der er ingen indstillinger at vælge – bare tilslut, og CS ONE klarer resten. Det er den ultimative batterioplader og vedligeholdelses-enhed, der kan efterlades fastgjort til batteriet på ubestemt tid og sikre, at dit køretøj altid er klar til at køre, når du er.

Prisen for CS One er 229 euro (i Danmark forventes den at lande på 2.195 kroner).

Nøglefunktioner:

• Ingen knapper at trykke på eller indstilllinger at vælge. Tilslut simpelthen CS ONE til et 12V bly-syre eller litium (LiFePO4) batteri, og lad enheden udføre sit arbejde.
• Adaptive Charging Technology (APTO): finder automatisk ud af hvilken type og størrelse batteri du har, og hvad det har brug for, og leverer derefter et tilpasset opladningsprogram med den mest passende opladning til dit batteri.
• Polaritetsfrie klemmer: Sæt bare en klemme på hvert opladningspunkt, og CS ONE finder automatisk ud af, hvilken der er positiv og hvilken er den negative terminal.
• Registrering af dårlig celle: CS ONE kan se, om dit batteri ikke kan oplades – og giver dig besked.
• Let at forstå display: Nedtællingsindikator viser, hvornår du kan genstarte dit batteri, og hvor lang tid der skal gå, før det er fuldt opladet.
• Yderligere funktioner: lås op for yderligere programmer / funktioner via CTEK -appen, der kan downloades gratis:
o RECOND-tilstand gendanner batteriets levetid og genetablerer flade eller dybt afladede batterier.
o WAKE UP – væk-op funktion til lithium batterier med beskyttelse mod underspænding (UVP) eller for at bringe dybt afladede blybatterier (så lave som 0V) tilbage til livet.
o SUPPLY-tilstand gør CS ONE til en 12V strømforsyning der kan sikre bilens indstillinger, hvis du skal fjerne batteriet.
o Avancerede indstillinger til overvågning af volt og ampere, der leveres af opladeren.
o Juster opladerens lysstyrke.
• Tilbehør: u-terminal stik med nyt udseende for lettere adgang til batteriet, beskyttende gummikofanger, vægmontering og adapter til kompatibilitet med alt eksisterende CTEK-tilbehør

Se også:  Vanvittig hyperbil med 1.900 hk får oplader fra svenske CTEK

TAGS
Bil
CTEK
powerbank

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S