Top 5: De bedste gratis programmer til billedbehandling

Top 5: De bedste gratis programmer til billedbehandling

Share

Der findes masser af gode programmer til billedbehandling, der giver dig et hav af avancerede muligheder og ikke koster dig en øre

Her giver vi vores bud på de allerbedste gratis programmer til billedbehandling på din computer. Klik på titlerne for at læse de fulde anmeldelser og få links til at downloade programmerne.

5. Photoscape

Et særdeles alsidigt program, der giver dig mange fine værktøjer til at arbejde med billeder. Der kunne godt være strammet lidt bedre op i værktøjer og funktioner, men det er svært at klage, når man får så meget til ingen penge.

 

4. Irfanview

Et smart lille billedbehandlingsprogram, der er godt at have liggende, når du ikke lige har brug for at fyre op under Photoshop eller Gimp.

 

3. JetPhoto Studio 4.7

Se også:  LibreOffice Portable [Test]: Gratis kontorpakke med det hele

Til fotografen, der ønsker at gøre lidt mere ud af sine billeder, og dele dem på spændende måder, er JetPhoto Studio særdeles anbefalelsesværdigt.

 

2. GIMP

Et godt, og stort, billedbehandlingsværktøj. Det kræver en del ressourcer, og er kompliceret at bruge. Men det kan det hele, og det er gratis.

 

1. ZoomFoot Send Photo 1.0.27

Ikke et billedbehandlingsprogram i traditionel forstand men alligevel et værktøj der kan blive en rigtig god og helt uundværlig ven, når du arbejder med billeder. ZoomFoot Send Photo lader dig sende op til 4GB fotos på én gang og giver mulighed for at konvertere og skalerer til de rigtige formater.

 

Del denne