Home » GPS » TomTom lancerer to nye GO GPS’er
TomTom lancerer to nye GO GPS’er

TomTom lancerer to nye GO GPS’er

Share

TomTom har netop lanceret navigationsenhederne TomTom GO 51 og TomTom GO 61. De to nye enheder har begge Lifetime Verdenskort og Lifetime Fotofælder, hvilket betyder, at alle navigationsenheder til bilen i TomTom GO-serien nu inkluderer services via en smartphone-forbindelse i hele enhedens levetid, herunder også Lifetime TomTom Traffic.
 
TomTom GO 51 og GO 61 har en touch-skærm på henholdsvis 5” eller 6”.

Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager Denmark for TomTom Consumer siger: “Hos TomTom vil vi fjerne besværet ved at køre bil og gøre hver eneste tur nemmere. Derfor besluttede vi at udvide vores prisvindende serie af TomTom GO-enheder og tilbyde livslang service på alle produkter. Billisterne behøver ikke bekymre sig om at tilmelde sig vores service eller betale for de nyeste kort. Vores mål er at hjælpe vores kunder til at undgå trafikpropper og få dem hurtigere frem til deres destinationer, lige meget hvor i verden det er.”
 
Lifetime Verdenskort gør det muligt at køre med kort fra hele verden uden ekstra omkostninger i hele TomTom GO-enhedens levetid. Lifetime Fotofælder oplyser føreren om alle fotofælders placering i hele enhedens levetid – både de permanente og de mobile.
 
TomTom GO-enhederne kombinerer trafikinformation i realtid med ruteplanlægningsteknologi for at advare billister om hurtigere ruter, så snart de bliver tilgængelige. TomTom Traffic dækker alle kortlagte veje og kombinerer millioner af datakilder fra hele verden for at give dig trafikinformation, der er så præcis, at den med hver ny opdatering kan bestemme begyndelsen og enden på trafikpropper med ned til 10 meters nøjagtighed.
 
TomTom GO-serien indeholder seks enheder. De to nye GO 51 og 61, TomTom GO 510 og 610 med fuldt interaktive skærme, hvor man kan zoome, swipe, knibe og stryge, ligesom der medfølger en Click&Go-holder samt TomTom GO 5100 og 6100, der også har SIM-kort og data inkluderet for at undgå høje roaming-udgifter. Alle enheder har en god brugerflade, simplificeret interaktion og 3D-kort.
 
For at gøre den daglige pendlertur endnu nemmere, så har alle TomTom GO-enheder ’Kør Hjem’- og ’Kør til Arbejde’-knapper i hovedmenuen for at give hurtigere og mere simpel navigation.
 
TomTom GO navigationsenheder er kompatible med TomTom MyDrive. For første gang kan billisterne bruge deres smartphone, tablet eller PC til at se trafikinformation i realtid, planlægge ruter og sende destinationer til sin TomTom GO-enhed, før de sætter sig i bilen. Tidligere TomTom GO-enheder er også kompatible med TomTom MyDrive, hvis man foretager en simpel opdatering af softwaren.
 
De nye TomTom GO-enheder er tilgængelige online og i butikkerne til følgende priser:
GO 51: 1.399 kroner
GO 61: 1.599 kroner

Se også:  5 tips: Genopdag din by med Google Maps


TAGS
go
navigation
Tomtom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S