Optimer dit golfspil

Optimer dit golfspil

Share

TomTom er klar med en helt ny sporty Golfer 2 SE og Golfer 2, nu med 24/7 aktivitetsmåling, skabt til golfspillere, der ønsker at forbedre deres spil

TomTom Golfer 2 tilbyder overvågning af din aktivitet døgnet rundt. Aktivitetsmåleren i Golfer 2 kan både tælle skridt og registrere aktive minutter samt forbrændte kalorier hele døgnet – både på og uden for banen.

Den sporty og prisvenlige Golfer 2 SE (Special Edition) tilbyder golfspillere de samme funktioner som resten af Golfer-sortimentet – såsom præcise afstande til hazards, greens og lay-ups, automatisk registrering af slag og analyse af spil i TomTom Golfer app’en.

“Vores golfspillere har givet udtryk for, at de gerne vil bære deres Golfer hver dag. Og nu kan de nyde den ekstra fordel, som 24-timers aktivitetsovervågning tilbyder”, siger Morten Flø Nielsen, der er Country Sales Manager hos TomTom i Danmark. ”Derudover ønsker TomTom at gøre Golfer-produkter tilgængelige for golfspillere på alle niveauer, så de kan forbedre deres spil – og det er netop hvad GOLFER 2 SE kan”.

Se også:  Nu kan fodboldfans gense højdepunkter fra tilskuerpladserne

Funktioner i TomTom Golfer 2 og TomTom Golfer 2 SE:

• Præcise afstande til hazards, greens og lay-ups på mere end 40.000 golfbaner over hele verden1
• Automatisk registrering af slag
• Analyse af runden i TomTom Golfer app, hvor du får et hurtigt overblik over dine slagsmønstre, putts og gennemgang og analyse hul for hul.
1 Beregningen inkluderer alle kombinationer af golfbaner på anlæg med flere baner.

Del denne