TomTom Go Live 1005

TomTom Go Live 1005

Share

Sidste gps i testen var TomTom Go Live 1005, topmodellen fra den hollandske producent af gps’er. TomTom har i mange år været en af redaktionens foretrukne gps’er. Derfor var det med spænding at vi sætte den nye model på prøve …

TomTom har altid været innovativ og ofte været den, der bare har leveret det bedste resultat. Derfor var det da også spændende at kigge denne nye enhed efter i sømmene.

Det specielle

Vi fik dog hurtigt lidt af et problem, for hvad er det lige, der gør denne enhed speciel? Der var ikke en eneste funktion i denne enhed, som vi ikke havde set i tidligere enheder. Men så slog det os: Det var ikke noget nyt, der adskilte den, det var faktisk noget ”gammelt”.

TomTom giver som den eneste mulighed for, at du selv kan indføre rettelser på kort, og du kan abonnere på andres rettelser (eller vælge kun at modtage de opdateringer og rettelser, som TomTom kommer med). De har klart den bedste live-trafik-tjeneste (her kaldet for HD Traffic), og de har et enormt aktivt onlinefællesskab.

Se også:  Optimer dit golfspil

Alt det er, hvad der adskiller TomTom Go Live 1005 fra alle de andre, men det er også med til at hæve prisen på enheden.

Intuitiv brugergrænseflade

Der hvor TomTom altid har hævdet sig, er brugergrænsefladen og skærmkvaliteten. Alt står meget klart og skarpt på skærmen, og når du rører ved skærmen, dukker menuen frem. Her kan du med ganske få klik indstille din destination, planlægge en rute, tjekke dine Live-tjenester, såsom vejret, trafikken, fotofælder eller lave en lokalsøgning.

Der er også her, du kan trykke på ’Hjælp’ og derfra ringe efter assistance, få info om, hvor du befinder dig, eller få at vide, hvor du skal køre/gå hen for at få hjælp.

Se også:  Optimer dit golfspil

TomTom Go Live 1005 er utrolig let at bruge, og du skal ikke klikke mange gange på skærmen, før du har indtastet adresse eller lignende.

Bedste navigation

Samtidig så viste den klart, hvordan navigation skal klares. Den finder lynhurtigt din rute, beregner lige så hurtigt en ny, hvis du alligevel foretager en forkert manøvre og opdaterer meget hurtigt, hvis trafikken ændrer sig. Det var klart den, der fik os hurtigst igennem til vores destinationer.

Fakta

Læs indledningen her:

Fakta

Læs de andre test her:

Fakta

Læs konklusionen her:

Go Live 1005
  • Ruteberegning
  • Satellitsignal
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

TomTom Go Live 1005 er en fantastisk god gps. Intuitiv, lynhurtig og klart den bedste, når det handler om navigation og kortopdateringer. TomTom er stadig redaktionens favorit.

4.5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Weber Go-Anywhere Gas priser
Del denne