Legendariske Technics-pladespillere genoplives i to inkarnationer

Legendariske Technics-pladespillere genoplives i to inkarnationer

Share

Arven fra Technics 1200-serien skal løftes af to nye pladespillere. Begge byder på en redesignet motor, der skal gøre det muligt for lydentusiasterne at opleve vinylernes varme lyd uden rystelser og vibrationer.

De har været undervejs nogen tid, men på CES-messen kunne Panasonic endelig afslører de færdige produkter, der skal videreføre arven fra den klassiske 1200-serie, der ikke mindst i DJ-verdenen har sat standarden for, hvordan en god pladespiller skal fungere.

I første omgang bliver det til to nye pladespillere – Grand Class SL-1200GAE og Grand Class SL-1200G.

Begge er baseret på en nyudviklet motor, der forbedrer det direkte træk, som har kendetegnet 1200-serien siden dens fødsel i 1970’erne. På traditionelle pladespillere bliver lydkvaliteten forringet af vibrationer og variationer i motorens hastighed. Den nye motor i Technics-pladespillerne er fuld af ny teknologi, som håndterer og justerer starthastighed, slitage, magnetisk indflydelse, vibrationer m.m.

Se også:  Panasonic PT-VZ570 [Test]: Transportable Business-projektor

Den nye motor skal gøre det muligt at genskabe den varme lyd og de subtile nuancer i det musikalske udtryk, som gemmer sig i vinylernes analoge riller.

Del denne