Home » TV » To forskellige billeder på samme skærm
To forskellige billeder på samme skærm

To forskellige billeder på samme skærm

Share

Med LG Dual Play kan du spille mod din ven, som ser et helt andet billede, end du selv gør, på tv’et

Hvorfor have en stor skærm, hvis man ikke kan udnytte den fuldt ud? Det er et spørgsmål, som mange gamere stiller sig selv. Frem til i dag har en multiplayer-funktion på tv-spillet været begrænset til en opdelt skærm – split-screen – noget, der med LG’s nyeste løsning LG Dual Play bliver en saga blot. Med Dual Play ser du kun din egen del af spillet på hele skærmen.

LG Dual Play udgår fra Cinema 3D-konceptet, hvilket betyder, at det eneste, som behøves for at udnytte teknikken fuldt ud, er et LG Cinema 3D-TV og et par Dual Play-briller, som vil være i samme overkommelige prisklasse som LG’s andre polariserede briller.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

Det er LG’s Cinema 3D-teknik som muliggør Dual Play-funktionen. Cinema 3D fungerer på den måde, at 3D-tv’et projicerer to stereoskopiske billeder, som sammenflettes med hjælp fra et par polariserede briller. Brillerne har forskellig polarisering på henholdsvis venstre og højre side, hvilket gør, at de kan skabe et 3D-billede. Dette giver samtidig muligheden for at anvende brillerne til respektivt venstre eller højre side. På den måde kan to personer se på samme tv, men på helt forskellige billeder.

Dual Play-funktionen findes i samtlige Cinema 3D-tv-modeller fra LG. De modeller, som netop nu er tilgængelige i Norden er: LW980W, LW650W, LW550W, LW540N, LW450N og LK950N.

Se også:  LGs nye earbuds renser sig selv

Der følger to par Dual Play-briller med ved køb af LW980W. For øvrige 3D-modeller fås Dual Play-brillerne som ekstra tilvalg. De sælges i pakker med to par briller, inklusive en særskilt fjernbetjening til Dual Play til en vejledende pris af 249 kroner.


TAGS
3D
Dual Play
LG

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S