Find ud af om dit billede er ejet af andre

Find ud af om dit billede er ejet af andre

Share

Nu er det slut med upræcise søgninger, når du vil ansøge om varemærke på et billede. Med et nyt billedsøgningsværktøj kan du helt ukompliceret skabe større sikkerhed omkring dine varemærker. Det nye værktøj er fleksibelt og præcist og kan genkende billedkomponenter ned til mindste detalje.

CompuMark præsenterer et nyt billedsøgningsværktøj, der som det eneste værktøj på markedet kombinerer TM go365 Image Search billedgenkendelsesteknologi med en global database med billeder. Ved blot at uploade et billede modtager du en lang række resultater, der giver et overblik over de mest identiske billeder på nettet. Herefter kan du filtrere, sortere, markere og kommentere resultaterne efter dine specifikke behov.

Avanceret teknologi giver dig et præcist resultat

Omkring 40 procent af alle globale varemærkeansøgninger omfatter en billedkomponent. Alligevel bliver en stor del af billederne ikke undersøgt. Hvorfor? Fordi der ikke eksisterer effektive søgeværktøjer til formålet. Indtil nu har man været nødsaget til at gå på kompromis og anvende søgeord eller billedkoder i søgningen efter komplekse billeder. Men det er langt fra optimalt, alene af den grund, at metoden er upræcis og ofte resulterer i tusindvis af forskellige resultater. Men med CompuMarks nye avancerede billedsøgningsværktøj hører upræcise resultater fortiden til.

“Vi er overbeviste om, at TM go365 Image Search vil ændre kvaliteten af billedsøgninger på varemærker. Ved ganske simpelt at uploade et billede til værktøjet kan advokater og andre varemærkeansvarlige hurtigt vurdere søgeresultaterne og se billeder, der er identiske med eller ligner det søgte billede. Der findes en række produkter til billedgodkendelse på markedet, men vores nye værktøj er det eneste, der bruger den form for avanceret teknologi og leverer en så høj grad af præcision,” siger Steve Pogorzelski, administrerende direktør for CompuMark.

Se også:  Guide: Bedre søgning med Google
Søg på hele eller dele af billedet

Ønsker du at søge på en bestemt del af billedet, markerer du blot den del af det uploadede billede, der skal undersøges og fokuserer billedgenkendelsesteknologien på markeringen. Det er yderst brugbart, når du vil søge efter unikke kendetegn i et større billede eller vil foretage en grundig gennemgang af billedet, før du ansøger om et konkret varemærke.

Den fleksible og effektive løsning sparer dig for tid, når du søger efter billedvaremærker – tid som du kan bruge på at gennemgå resultater og vurdere risici. Billedsøgningsværktøjet er fuldt integreret i CompuMarks TM go365, som er en cloud-baseret løsning, der tilbyder en bred vifte af selvbetjente værktøjer inden for varemærkeansøgning.

TM go365 Image Search er tilgængelig fra i dag.

Se også:  Guide: Bedre søgning med Google

Del denne