Home » Hardware » Tjen penge på din gamle smartphone hos 3
Tjen penge på din gamle smartphone hos 3

Tjen penge på din gamle smartphone hos 3

Share

Indlever din gamle mobil eller tablet i 3-butikker landet over og få tilskud til en ny. Konceptet ’Byt til nyt’ skal give danskerne en anledning til at rydde ud i skuffer og skabe og omsætte deres aktiver, samtidig med at de gamle enheder får nyt liv

To ud af tre danskere har mindst én mobil liggende i skuffen, som de ikke bruger. Det viser en undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af teleselskabet 3. Men de gamle mobiler kan i mange tilfælde være penge værd. De kan nemlig repareres og få nyt liv hos en ny bruger, eller materialer som plastic og metaller kan sorteres fra og genanvendes i nye produkter.

For at få de gamle mobiler tilbage i cirkulation lancerer 3 konceptet ’Byt til nyt’, som gør det muligt at indlevere gamle mobiler og tablets i alle 3Butikker landet over og samtidig få tilskud til en ny mobil eller tablet med abonnement.

Genbrugte komponenter og miljøvenlig destruktion

3 tager imod alle mobiler og tablets, men det vil påvirke enhedens værdi, hvis den ikke kan tændes eller er låst. Ødelagte skærme, skrammer og andre skønhedsfejl spiller altså ingen rolle, men kan også påvirke enhedens værdi.

Smartphones [STORTEST]: Er de dyre mobiler pengene værd?

De indleverede mobiler og tablets bliver først renset for al data, såsom apps, billeder og beskeder, og dernæst sendt videre til 3’s samarbejdspartner, der er specialiseret i håndtering af brugt elektronik og certificeret efter internationale standarder. De vurderer, om en telefon eller tablet er i god nok stand til at blive repareret og genbrugt. Hvis ikke, bliver alle genanvendelige komponenter sorteret fra, hvorefter de sidste rester bliver miljøvenligt destrueret.

Få den vurderet online

For at gøre det så nemt som muligt at få overblik over, hvad enhederne i skuffen er værd, kan man på 3’s hjemmeside få et estimat ved at besvare en række spørgsmål om enhedens stand. Den konkrete vurdering bliver dog foretaget af medarbejderne i 3Butikken. Herefter bliver beløbet fratrukket på abonnementsregningen over de næste 10, 20,30 eller 40 måneder ved køb af en ny mobil eller tablet med abonnement.

Fakta om Byt til nyt
  • Byt til nyt gør det muligt for at indlevere gamle mobiler og tablets i alle 3Butikker landet over og samtidig få tilskud til en ny telefon eller tablet med abonnement.
  • Hvis enheden ikke kan tændes eller er låst med adgangskode, touch-ID, iCloud, Find min iPhone eller lignende og ikke kan låses op, vil det påvirke dens værdi.
  • Det er muligt at få et prisestimat på 3.dk/Byttilnyt, men den konkrete vurdering foretages af medarbejderne i 3Butikken.
  • Prisen bliver fratrukket abonnementsregningen i den periode, kunden afbetaler på sin nye mobil (10, 20, 30 eller 40 måneder).
  • Alle indleverede mobiler og tablets bliver nulstillet og renset for al data. Herefter bliver det vurderet, om enheden er i god nok stand til at blive repareret og genbrugt. Hvis ikke, bliver alle genanvendelige komponenter sorteret fra, hvorefter de sidste rester bliver miljøvenligt destrueret.
  • Processen foregår i samarbejde med Replace Group, som er specialiseret i håndtering af brugt elektronik og certificeret efter internationale standarder.


TAGS
smartphone
teleselskabet 3

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S