Home » Bærbar computer » Tjek på hybriderne
Tjek på hybriderne

Tjek på hybriderne

Share

Hybridcomputeren er kommet for at blive – ser det ud til. Men hvad duer denne kombination af tablet og bærbar computer til? Datatid TechLife tester tre spændende nyheder

De bærbare bliver stadig mindre og mere kraftfulde. Tabletcomputeren gør det samme. Og med hybridcomputeren får du begge dele: En bærbar, hvor du kan klikke skærmen af eller vippe den rundt.

Men er det svaret på alle dine pc-behov? Det er i hvert fald to computertyper i én enhed. Og faktum er, at en hybrid sagtens kan klare mange af de hverdagsopgaver, vi skal løse: At skrive, surfe, tjekke mail og så videre. Kun når der skal spilles eller håndteres store opgaver og filer har man virkelig brug for en kraftig bærbar.

Se også:  Huaweis nye bærbar har stærkt batteri og skarp 3K-skærm

En hybridcomputer har som regel ikke den vildeste processor og det hurtigst tilgængelige grafikkort. Men de findes – og så er prisen også justeret derefter. Du kan heller ikke sådan lige udvide med mere hukommelse og lignende – i hvert fald i de fleste modeller. Skærmstørrelserne er også ret beskedne – naturligt nok, når den skal kunne bruges som en mobil tablet.

Til gengæld får du en god og kraftig tablet kombineret med et fuldt og ægte tastatur, der ofte er bedre end de ”løse” eller ”click-on” typer, du kan få til de fleste tablets i dag. Når du bruger hybridcomputeren som en almindelig bærbar giver det samtidig længere batteritid og nogle gange lidt mere power og harddiskplads.

Se også:  Apple iPad 7. generation [TEST]: Den sikre allround-løsning

Vi har haft fingrene i nogle af de nyeste modeller – og konceptet er faktisk ret lovende nu, hvor vi allerede er i gang med anden og for nogle tredje generation af hybridcomputeren.

Læs testene her:

Acer Iconia W700
Lenovo Thinkpad Twist
Samsung ATIV Smart PC


TAGS
Bærbar computer
Hybridcomputer
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S