Home » Erhverv » Tjek dine firmafodspor på nettet
Tjek dine firmafodspor på nettet

Tjek dine firmafodspor på nettet

Share

Er det firmaets gamle adresse, der kommer frem på Google Maps og krak.dk, når andre søger efter din virksomhed? Der findes simple veje til igen at blive fundet på den rigtige adresse. Her er en lynguide til at få ryddet op i dine data på nettet

Hvis din virksomhed har flyttet adresse og telefonnumre et par gange, kan det være, at virksomheden i Google-søgninger vil poppe op på flere forskellige adresser og med ditto telefonnumre.

For at gøre det nemt for kunderne, bør der kun komme én adresse og ét telefonnummer op, så ingen er i tvivl. Vises din virksomhed med flere adresser eller telefonnumre, så er det en rigtig god idé at få styr på dine virksomhedsregistreringer hos teleselskaberne. Det er nemlig primært fra teleselskaberne, at virksomhedens fakta til Google-søgninger og krak.dk etc. bliver fundet.

Det begynder med Google

Start med at lave en Google-søgning på din egen virksomhed. Hvor mange steder kommer den frem? Er det den rigtige adresse, dine kunder finder på Google Maps? Og er telefonnummeret rigtigt?

Se også:  Asus ROG G15DH [TEST]: Spil og lir for hele galleriet

Hvis der kommer forskellige adresser frem og flere telefonnumre, hvor nogle måske endda ikke er i brug længere, er det næste skridt at ringe til dit teleselskab. Her skal du bede om at få rettet dine oplysninger således, at du i deres kartotek optræder med én firmaadresse og med ét hovednummer.

[pt id=’2032794′ size=’large’ link=’file’]

 

Sørg for at fortælle teleselskabet om de adresser og telefonnumre, som du har fundet, men som ikke skal bruges mere. Så kan de tjekke, om de kan slette dem eller gøre dem ”usynlige” for udefrakommende. Kan de ikke gøre det med alle adresser og telefonnumre, kan de helt sikkert guide dig videre til dem, der kan.

Få styr på fakta

Har I flere ansatte med hver deres telefonnummer, så sørg for at hver enkelt er registreret hos teleselskabet, så telefonnummeret knyttes til det korrekte navn og firmaets adresse. På den måde er I sikre på, at alle kan se, hvem det er, der har ringet, hvis man slår telefonnummeret op på nettet.

Ring til De Gule Siders kundeservice for at fortælle, hvilken adresse og telefonnummer du ønsker, din virksomhed skal findes under. Dine rettelser hos De Gule Sider overføres automatisk til krak.dk, proff.dk og eniro.dk.

Se også:  Danske forskere vinder VM i industrirobot

De Gule Sider etc. får din virksomheds oplysninger fra henholdsvis CVR-registeret og teleselskaberne, så hvis du har flere adresser registreret, for eksempel en hos CVR og en anden hos teleselskabet, så oplys De Gule Sider om, hvilken af de to adresser, der skal komme frem ved en søgning på firmaets navn. På den måde kører ingen nye kunder til den forkerte adresse.

Er din virksomhed registreret korrekt på nettet? Brug disse punkter til at krydstjekke om adresse, navn og telefonnummer på din virksomhed er korrekte.

• Lav en Google-søgning for at se, hvordan din virksomhed dukker op på nettet. Er det den samme adresse og det samme telefonnummer, der bliver henvist til alle steder?

• Gå på Google Maps og søg på dit firmanavn. Kommer den rigtige adresse til syne?

• Gør det samme på krak.dk, dgs.dk, eniro.dk og 118.dk.


TAGS
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S