Home » Apps » Tinder for erhvervslivet: Ny app gør det nemt at netværke på Folkemødet
Tinder for erhvervslivet: Ny app gør det nemt at netværke på Folkemødet

Tinder for erhvervslivet: Ny app gør det nemt at netværke på Folkemødet

Share

Mingla er navnet på en ny app, der gør det nemmere for erhvervslivet at netværke på årets Folkemøde. Det er PR-bureauet Holm Kommunikation, der lancerer appen, og ligesom med dating-appen Tinder kan man på Mingla swipe til højre og venstre, indtil man finder det helt rigtige match

Fra den 15. juni gæster tusindvis af journalister, politikere, NGO’er og lobbyister Folkemødet på Bornholm. Traditionen tro vil deltagerne bruge begivenheden til at skabe kontakter og netværk, og en ny app skal gøre det nemmere for dem at finde det helt rigtige match.

Appen hedder Mingla og fungerer på samme måde som den populære dating-app Tinder. Man opretter en profil og kan herefter swipe til højre eller venstre alt efter, om man vil mødes med personerne eller ej. Er der et match, kan parterne aftale at mødes i den virkelige verden.

Se også:  Hvorfor ser du dette opslag? Nu afslører Facebook grunden

”Mingla er for organisationerne og erhvervslivet, hvad Tinder er for dating-livet, nemlig et effektivt værktøj, der giver brugerne mulighed for at møde relevante personer på en nem og overskuelig måde. Fremtidens måde at skabe professionelle kontakter på er i høj grad digital, og vi er glade for at kunne lancere appen på Folkemødet,” siger Mads Keilberg Johansen, der er digital chef i Holm Kommunikation.

Stort potentiale

Holm Kommunikation lancerer Mingla i samarbejde med det svenske kommunikationsbureau Millton Labs, der sidste år testede appen under Almedalsugen, der er den svenske pendant og inspirationskilde til Folkemødet på Bornholm.

Appen blev en stor succes blandt deltagerne, og flere end 4.000 oprettede en profil under eventen, hvilket resulterede i over 30.000 matches og over to millioner swipes. Holm Kommunikation håber på samme succes i Danmark.

Se også:  3 ting du ikke skal poste på de sociale medier i juletiden

”Mange professionelle Folkemøde-deltagere vil gerne bruge ugen på Bornholm til at udvide deres netværk. Men det kan være svært at planlægge de mange aftaler hjemmefra, så vi tror på, at Mingla kan gøre det nemmere at skabe kontakter, både digitalt og i den virkelige verden,” forklarer Mads Keilberg Johansen.

Mingla er gratis og kan downloades i App Store og Google Play.


TAGS
Mingla
sociale medier
Tinder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S