Home » Tilbehør » Tile Sticker / Slim / Mate / Pro [TEST]: Find dine ting med mobilen
Tile Sticker / Slim / Mate / Pro [TEST]: Find dine ting med mobilen

Tile Sticker / Slim / Mate / Pro [TEST]: Find dine ting med mobilen

Share

Det er blevet nemmere at være glemsom og distræt. Efter Tile kom på markedet med deres smarte trackere, er der en redning for dem, der har det med at glemme, hvor de lægger deres ting. Producenten har nu udvidet sortimentet med en række nye varianter, så du får endnu flere muligheder for at spore genstande

Der er eksempelvis en tracker i kreditkort format – Tile Slim – som du kan lægge i pungen, så du altid har styr på, hvor den er. Der er også mindre trackere med klister bagpå, som du kan sætte på hvad som helst, du tager med dig.

Det kan være kamera eller musikudstyr, men også undersiden af din cykelsaddel, så man kan spore cyklen, hvis den bliver væk (indenfor trackerens rækkevidde). Tile Sticker er vandtæt og har batteri til tre år. Når batteriet løber tør, skal trackeren udskiftes. Ligesom tidligere Tiles er der ikke mulighed for at sætte nyt batteri i.

Se også:  Her er det ekstra grej, der gør din hjemmebio perfekt

Det gælder også for den opdaterede Mate og den nye Pro-tracker, der begge er allround-trackere i et format, der passer ret ideelt i for eksempel nøgleringen. Forskellen er rækkevidden. Mate kan spores op til 200 fod væk, mens Pro rækker hele 400 fod. Det er ifølge producenten det højeste, der er opnået for en Bluetooth-tracker.

Nogle funktioner koster

Du kan holde styr på dine trackere gennem Tile-appen. Her kan du se, hvor de befinder sig og få dem til at give lyd fra sig, så du kan finde nøglerne under sofaen eller pungen inde i køkkenskabet. Der er også mulighed for at foretage forskellige indstillinger, eksempelvis vælge om trackerne skal kunne bruges til at aktivere et højt ringesignal på din mobil.

Se også:  7 smarte genveje til en varm vinter

Det er ret smart. Så kan du bruge trackerne til at lokalisere din mobil, hvis den skulle blive væk. Desværre er mange af de mere avancerede funktioner forbeholdt Premium-brugere, der betaler et månedligt abonnement. Det er lidt tarveligt, når man i forvejen har betalt en helt pæn pris for trackerne.


Tile Sticker / Slim / Mate / Pro
4

Summary

Pris: 299 kroner for 2-pak / 299 kr. / 199 kr. / 259 kr.

TAGS
tilbehør
tile sticker
Tracker

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S