Tile Sport Bluetooth Tracker [TEST]: Find dine ting med trackeren

Tile Sport Bluetooth Tracker [TEST]: Find dine ting med trackeren

Share

Hvis du ofte har svært ved at finde din taske, nøgler, din cykel eller andre ting, så vil Tile Sport Bluetooth Tracker være oplagt for dig. Den lille sag kobles trådløst sammen med din Android- eller iOS-enhed via en smart lille app

Derefter kan du sætte Tile fast på den ting, som du har for vane at forlægge, og derefter kan du via telefonen eller tablet sende en besked til Tile og gå efter den høje lyd. Lydstyrken kan justeres efter behov, og rækkevidden er helt op til 60 meter.

Den er nem og enkel at bruge, og du kan endda ved at trykke to gange på midten af Tile også få din telefon til at give lyd fra sig (selv når den er lydløs), hvis du har fundet din Tile, men derimod ikke kan finde din telefon. Appen er enkel og brugervenlig og giver også mulighed for at se via gps, hvor din Tile befinder sig (og hvor den sidst befandt sig), hvis du skulle være udenfor hørbar rækkevidde.

Se også:  Grillgadgets [TEST]: En god grillaften med gadgets

Faktisk var vi så begejstrede for Tile, der endda er vandtæt med IP68-certificering, at vi skulle til at give den topkarakter. Indtil vi læste, at levetiden på den lille sag er 1 år uden mulighed for at genoplade eller udskifte batteriet. Det vil sige, at du er nødt til at købe en ny Tile hvert år.

Godt nok tilbyder virksomheden bag, at du kan være med i et fordelsprogram ved navn reTile, hvor du kan spare op til 40 % af nyprisen. Er du villig til at betale dette skjulte abonnement og er ligeglad med ressourcespild, er det en genial lille sag…

Tile Sport Bluetooth Tracker

Sammenfatning

Pris: 299 kroner

3
Del denne