Home » Tilbehør » Tile Pro, Mate, Slim og Sticker [TEST]: Endnu smartere sporing af dine ting
Tile Pro, Mate, Slim og Sticker [TEST]: Endnu smartere sporing af dine ting

Tile Pro, Mate, Slim og Sticker [TEST]: Endnu smartere sporing af dine ting

Share

Tile-serien har fået en større overhaling, så de nyeste trackere nu byder på længere rækkevidde, bedre batteritid, højere ringelyd og nye smarte funktioner til at finde dine enheder

Det er først, når problemet allerede ér ramt, at du finder ud af hvor stor en hjælp en tracker som Tile kan være.

Når du står med utålmodige unger, et kvarter efter du burde have været ude af døren, og simpelthen bare ikke kan finde dine nøgler. Så er det fantastisk blot at kunne trykke på din mobil for at nøglerne giver sig til at ringe højlydt.

Det er sket mere end et par gange at vi er blevet reddet på den måde. Omvendt kan du med et tryk på din Tile få din mobil til at ringe, hvis det er den der er blevet væk.

For de par hundrede kroner en Tile koster, kan det være penge rigtig godt givet ud.

En udholdende allrounder

Tile-serien byder på trackere i flere forskellige formater, og det meste af serien er nu opdateret, så evnerne er større end hidtil.

Se også:  Samsung Galaxy SmartTag+ [TEST]: Spor dine ting med stor præcision

Mate er det nærmeste man kommer en “basis-model”. En allround-tracker, der er oplagt til nøgleringen, men også fungerer fint til mange andre formål.

Den ligner forgængeren, men er blevet en smule slankere, så den fylder mindre i lommen. Den er dejlig kompakt. Rækkevidden er desuden øget, så den kan lokaliseres op til 76 meter væk. Samtidig holder den nu batteri i tre år, modsat to år i tidligere generationer. Det er fortsat ikke muligt at udskifte batteriet, når det er dødt. Hele Tile’en skal udskiftes.

Hold styr på pungen

Slim er oplagt til tegnebogen. Den har form som et kreditkort og glider derfor nemt ned i en dertil indrettet lomme i pungen. Igen, en investering, der kan ende med at betale sig mange gange hjem, hvis problemet rammer og du ikke kan finde din pung. Rækkevidden er øget til samme længde som Mate.

Klæb den på hvad som helst

Sticker har fået højere ringelyd og, som de to førnævnte trackers, også længere rækkevidde på 76 meter. Som navnet indikerer er den forsynet med klister, så du kan klæbe den på ting. Det kan være ting som fjernbetjeninger, der typisk har det med at forsvinde, eller det kan være en cykel, et løbehjul eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der er ikke er tale om en GPS-tracker, så hvis din cykel forsvinder længere væk end de 76 meter, så vil du ikke kunne se den i appen.

Se også:  Tile lancerer nye trackere og sporingsfunktioner

Dog er der kommet en ny funktion i Tile-universet som kan være en redning.

Fremmede kan give besked

Bagpå de nye trackere er en QR-kode. Enhver der finder trackeren (og den ting, som den er påsat) kan scanne koden med sin mobil, så vil der dukke en besked op, der fortæller, at enheden er forsvundet, og at man bedes give besked til ejeren. Det kræver dog, at ejeren slår “Notify When Found”-funktionen for den pågældende tracker til og indtaster sit telefonnummer.

TAGS
tile
Tracker

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S