Home » Tastatur » Til hardcore-gameren
Til hardcore-gameren

Til hardcore-gameren

Share

Hvis gaming er en lidenskab for dig, så tag lige et kig på dette tastatur

Med dette tastatur kan du gå i dybden med funktioner og styrke dine konkurrenceevner – om det er onlinerollespil eller -skydespil. Kvalitetsgrej for hardcoregameren, der er ferm på fingrene.

Overfladen er pletafvisende, så du kan plante dine svedige håndflader eller fedtede fingre hvor som helst. De mekaniske taster reagerer, straks du begynder at trykke, hvilket sparer tid. Og vi oplevede ikke problemer med ghosting. Men der er ingen markerede WASD- og piletaster.

[pt id=’2032724′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Ryos MK Glow har et nørdet udtryk med sit kantede design og det er bestemt nørdet!”‘]

Ryos MK Glow har et nørdet udtryk med sit kantede design, og det er bestemt nørdet!

Der er fem programmerbare makrotaster i venstre side, hvilket ikke er mange, og det er for lidt til den seriøse strategispiller, men alle tasterne kan faktisk programmeres til at foretage særlige funktioner, når du spiller.

Se også:  HP Omen Photon Wireless Mouse [TEST]: Kvik og trådløs gaming-mus

Ydermere understøtter Ryos MK Glow Easy-shift-funktionen, så alle taster kan have to forskellige funktioner. Programmerer du en makrotast til at bladre mellem våben, kan selvsamme tast bladre mellem spells eller granater, hvis du trykker på Easy-shift-tasten samtidig.

Du kan justere lysniveauet, så du ikke bliver blændet af det giftige, blå lys i hver tast. Du kan få tastaturet til at kommunikere med din Roccat-mus: I stedet for at justere dpi’en ved at trykke på musen, kan du holde en genvejstast nede på tastaturet, så dpi’en sænkes.

Perfekt, når du skal sigte præcist i farten. Selv om Roccat har en række standard-makrofunktioner til de mest populære spiltitler, fungerer det bedre, hvis du selv indkoder dem. Det er simpelt, men tager tid.

Se også:  Lenovo lancerer futuristisk gaming-sortiment

Ryos MK Glow er en klar testvinder, fordi det er spækket med gode funktioner. Især er det stærkt i skydespil og rollespil, hvor du ikke har behov for et væld af makrotaster.


Roccat Ryos MK Glow
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
Roccat
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S