Home » Hovedtelefoner og højttalere » Til dæmpet lyd i baggrunden
Til dæmpet lyd i baggrunden

Til dæmpet lyd i baggrunden

Share

Denne radio er prisbillig, men egner sig også bedste til taleprogrammer og dæmpet baggrundsmusik

Den er særdeles transportabel, Sonys XDR-S60DBP. Selv med batterierne sat ind, vejer radioen blot 1,3 kg, og den kan spille DAB-radiokanaler i op til 16 timer, hvilket gør XDR-S60DBP mere end egnet til at tage under armen, når du skal ud ad døren.

At XDR-S60DBP hører til i den lave ende af prisskalaen, vil du kunne mærke på mono-lydens kvalitet og på materialet. Bassen er alt andet end slagkraftig – den skaber en undertone af forvrængninger, når du lytter til elektronisk musik. Diskanten er alt for fremtrædende, hvilket giver en ”dåseeffekt” ved stort set alle musikgenrer. Tale virker også en anelse forvrænget, men er bestemt til at leve med, så produktet fungerer, hvis du blot skal have en radio til garagen eller et andet sted, hvor du har behov for noget dæmpet lyd i baggrunden.

[pt id=’2031244′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Forvent ikke at DAB-radioer i denne Sonys prisleje leverer store lydoplevelser.”‘]

Forvent ikke, at DAB-radioer i denne Sonys prisleje leverer store lydoplevelser.

XDR-S60DBP forsøger at kopiere designet fra 60’er-transistorradioer, hvilket lykkes, men udseendet lider af, at Sony har placeret radioens knapper på en underlig måde. Du har fem knapper i toppen, en drejeskive på frontpanelet, som er omringet af fire knapper, og en drejeskive i højre side. Resultatet er et sært miks af retro og minimalistisk design, der fejler, fordi knappernes placering og antal skaber for meget forstyrrelse i udseendet. Ydermere føles plastikmaterialet, som radioen er lavet af, meget billigt.

Radioen er stort set blottet for øvrige funktioner end radioafspilning. Du kan kun tilslutte dine høretelefoner gennem den analoge indgang.
Prisen er lavsammenlignet med konkurrenterne, men ved at have dette produkt med i testen får vi dokumenteret, at i dette prisleje skal du ikke forvente høj kvalitet – hverken lyd- eller materialemæssigt.


Sony XDR-S60DBP
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
2
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
DAB
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S