Home » Transport » TIER lancerer nyt el-løbehjul med indbygget hjelm i København og på Frederiksberg
TIER lancerer nyt el-løbehjul med indbygget hjelm i København og på Frederiksberg

TIER lancerer nyt el-løbehjul med indbygget hjelm i København og på Frederiksberg

Share

Udrulningen af det nye el-løbehjul er allerede begyndt, og ved udgangen af juni vil TIER have 800 el-løbehjul parkeret og klar til brug på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Valby, Amager og Frederiksberg

“Den indbyggede hjelm adskiller os virkelig fra andre udbydere og det betyder, at vores brugere nemt og spontant kan køre både sikkert og lovligt vores el-løbehjul.” siger TIERs regionschef, Frederik Heesch Hansen. “Kombineret med vores andre sikkerhedsfunktioner og solide konstruktion, mener vi, at vi leverer det bedste, sikreste og mest bæredygtige løbehjul derude.”

TIERs seneste generation af el-løbehjul kan findes på anviste parkeringspladser i Københavnsområdet og vil blive opkrævet til samme takst som el-cykler – 10 kr. for oplåsning og 2,5 kr. i minuttet fra turens start. De brugere, der benytter el-løbehjul eller el-cykler, som en fast del af deres daglige pendling, kan med fordel benytte sig af et dags- eller månedskort. Er man en flittig bruger af TIERs el-cykler og -løbehjul, kan man også købe sig et abonnement til kun 59 kr. om måneden, der giver ubegrænsede oplåsninger, så man kun betaler minutprisen. Når du har downloadet TIER appen er du klar til at låse dit køretøj op og starte din tur.

Se også:  Endelig kan den købes: Se danske priser på Nissans nye elbil

“At køre på el-cykel eller -løbehjul er virkelig med til at reducere trafikpropper i storbyer. Det er med til at få folk ud af bilerne og giver københavnerne en alternativ måde at bevæge sig rundt i byen på en grøn og behagelig måde.” siger Hansen og tilføjer: “Vi vil afholde køreskoler senere på sommeren for at hjælpe nye brugere til at køre og parkere sikkert og ansvarligt på TIERs nye e-løbehjul.”

Skal få folk til at droppe bilen

TIERs lancering af el-cykler og el-løbehjulenes tilbagevenden til hovedstaden skal styrke Berlin-baserede virksomheds mål om at skabe smarte, integrerede byer, hvor aktiv livsstil fremmes, og klimaet beskyttes.

Se også:  Bolt stopper udlejning af løbehjul under Distortion

“Vi ønsker at gøre persontransporten grønnere, være med til at forbedre luftkvaliteten og give plads tilbage til de borgere der bor og lever i byerne verden over. Og vi tror på, at el-cykler og -løbehjul kan være forskellen, der bringer den kollektive trafik tættere på borgerne. Både el-cykler og -løbehjul spiller en massiv rolle, i at få folk til at droppe biler og i stedet benytte sig af grønne transportformer.” siger Hansen.

Er du fuld ryger du med taxa

I april gik TIER sammen med Dantaxi for at reducere antallet af personer, der kører på el-cykler, som har været påvirket af alkohol. Mellem 22.00 og 05.00 hver torsdag til søndag bliver aktive brugere af TIER-appen spurgt, om de har drukket alkohol. Hvis de svarer med “ja”, så vil de blive henvist til Dantaxis app og instrueret i ikke at fortsætte deres rejse med en TIER-cykel.


TAGS
el-løbehjul
elektriske transportmidler
tier

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S