Home » Hardware » Acer har skabt en high-tech gaminghule
Acer har skabt en high-tech gaminghule

Acer har skabt en high-tech gaminghule

Share

Predator Thronos Air er en gaming-stol på steroider med skærmarm, skrivebord, lysshow og massagefunktion bygget ind i et omsluttende cockpit 

Predator Thronos Air, Acers nyeste gaming-”stol”, er en gaming-hule til hardcore gaming-hoveder. Stålstrukturen inkluderer en stol, et modulopbygget skrivebord og en skærmarm. Den omslutter gameren i et indkapslende cockpit, omkranset af turkisblå lys.

Stolen kan justeres i forskellige vinkler (130 grader inde i kabinen og 180 grader uden for kabinen) for optimal komfort. Den inkluderer endda en massagefunktion, så gameren kan slappe af efter intense spilsessioner. Skrivebordet inkluderer et justerbart tastatur og en bakke til musen, som sikrer behagelig tastning uanset siddevinkel. En fodstøtte holder fødderne hævet.

Masser af tilpasningsmuligheder

Skærmarmen kan holde op til tre skærme og kan hæves og sænkes manuelt med et håndtag, placeret lige under det midterste skærmstativ. Derudover kan der placeres et kamera lige over den midterste skærm, så man kan live-streame til YouTube, Twitch eller Mixer.

For at holde området pænt og ryddeligt er der placeret en platform til en kraftig gaming-PC bag stolen, mens et kabelhåndteringssystem holder ledninger og kabler af vejen.

Derudover tilbyder Acer en lang række tilpasningsmuligheder og opgraderinger, som f.eks. en sædestabilisator til at forhindre at sædet bevæger sig rundt under spillet, en kopholder, en hovedtelefonholder, en USB-hub og et kamera.


TAGS
Acer
gaming-stol
thronos

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S