Home » AOD Pro » Ny lethedsrekord: Denne ThinkPad vejer 907 gram
Ny lethedsrekord: Denne ThinkPad vejer 907 gram

Ny lethedsrekord: Denne ThinkPad vejer 907 gram

Share

Hvis du hyppigt er på forretningsrejser og ikke kan få det let nok, er Lenovos kommende Nano-computer nok på din ønskeliste.

Med en vægt på kun 907 gram er Lenovos helt nye ThinkPad X1 Nano den hidtil letteste i Lenovos ikoniske serie af bærbare computere. Den er endda markant lettere end den eksklusive ThinkPad X1 Carbon.

Vægt og tykkelse hænger sammen, og Nano er da også kun 1,4 cm tyk. Mon ikke målgruppen her er forretningsmanden, som hyppigt er på rejse – corona eller ej?

X1 Nano skal også være den første ThinkPad, som lever op til kravende i Intels nye Evo-platform, efterfølgeren til Ultrabook-platformen.

Mærker når du går

Det er også den første ThinkPad med ThinkShield-sikkerhedsfunktioner, som bygger på kunstig intelligens og biometri – herunder stemmegenkendelse og registrering af, at der er et menneske tæt på. Dermed kan man logge ind uden overhovedet at røre computeren, ligesom Nano lukker ned af sig selv, når man forlader den.

Styresystemet er Windows 10 Pro eller Ubuntu Linux, processoren er en Intel i7, og der er fire indbyggede højttalere med Dolby Atmos-understøttelse.

Prisen er endnu ukendt (men den starter over 10.000 kroner for laveste konfiguration). ThinkPad X1 Nano lanceres internationalt her i fjerde kvartal, men hvornår du kan købe den herhjemme er ikke offentliggjort.

[OPDATERET]: ThinkPad X1 Nano er nu på markedet. Den fås i forskellige konfigurationer. Du kan se priser og mere info hos Lenovo.


TAGS
Bærbar
Lenovo Thinkpad

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S