Home » Promotion » Lenovos letvægtsbærbar har kræfter til det tungeste arbejde
Lenovos letvægtsbærbar har kræfter til det tungeste arbejde

Lenovos letvægtsbærbar har kræfter til det tungeste arbejde

Share

 Annonce 

Lenovo ThinkPad X1 Nano vejer mindre end et kilo, men er hurtig som et lyn, har den højeste sikkerhed og kommer med en række stærke redskaber til at arbejde professionelt på farten

At vælge en tynd og let bærbar medfører normalt kompromisser på ydelse og funktionalitet. Men sådan er det ikke med ThinkPad X1 Nano.

Lenovos nye letvægtsbærbar vejer under et kilo, helt præcist fra 907 gram, og måler blot 14 mm det tykkeste sted, men den har kræfter på et niveau, vi normalt kun forventer af langt større computere.

Smidig arbejdsoplevelse

ThinkPad X1 Nano anvender helt nye Intel Core-processorer af 11. generation, med mulighed for at vælge op til Core i7. Sammen med op til 16 GB ram og 1 TB lynhurtigt SSD-lager gør de det muligt at opnå en ydelse, der er stærk nok til langt de fleste arbejdsopgaver, selv grafisk arbejde af den mere krævende slags.

Læg dertil den nyeste netværksteknologi i form af Wi-Fi 6 samt mulighed for 5G-forbindelse, og du får en utrolig smidig arbejdsoplevelse. Modern Standby sikrer, at computeren vågner og kobler sig på nettet øjeblikket, når du aktiverer den.

Selvom du kører den hårdt, kan ThinkPad X1 Nano fint klarer sig igennem en lang arbejdsdag uden at skulle i opladeren. Den kraftfulde USB C-oplader sørger desuden for, at computeren hurtigt har strøm igen. På kun en time kan du lade batteriet fra 0 til 80 procent.

Billede og lyd i bedste klasse

Skærmen fås både med og uden touchstyring. Den måler 13″ og takket være skarp 2K-opløsning og evnen til at gengive RGB farverum 100 procent, er den velegnet til kritisk visuelt arbejde. Den understøtter desuden Dolby Vision og er skabt i det nye 16:10 format, som passer godt til både produktivitetsprogrammer og underholdning.

Et avanceret højttaler-system med Dolby Atmos sikrer stor omsluttende lyd i spil og film. Med fire mikrofoner indbygget samt et webkamera i høj kvalitet, er ThinkPad X1 Nano også godt gearet til videosamtaler.

Solid og veludrustet

Trods den lette vægt er ThinkPad X1 Nano ekstremt solidt bygget. Den er testet efter militærstandarder og skabt til at modstå alt fra arktisk kulde og vild ørkenstorm til noget så banalt som en kop kaffe spildt i tastaturet.

Designet er som vi forventer af en ægte ThinkPad med det ikoniske sorte look, et keyboard i topklasse og den unikke røde TrackPoint, som giver dig et ekstra niveau af kontrol.

Eksternt udstyr tilsluttes via de lynhurtige og enormt alsidige Thunderbolt 4-porte, der understøtter såvel USB af nyeste generation som DisplayPort og flere andre standarder. Dertil kommer kombineret minijack-stik til lyd ind og ud. Ønsker du flere tilslutninger kan en ekstern dock tilkøbes, med et udvalg af forskellige porte samt mulighed for at forbinde 4K- og 5K-skærme.

Intelligent sikkerhed

Der er indbygget fingeraftrykslæser, så du nemt kan logge på maskinen. Det avancerede IR kamera tilbyder desuden ansigtsgenkendelse med sikkerhed på højeste niveau.

Som en ekstra sikkerhedsfeature er der indbyggede sensorer, som registrerer, når du forlader computeren, og sørger for at låse den, så ingen kan få adgang til dit arbejde, mens du er væk.

Sikkerheden forstærkes af Lenovos stærke ThinkShield-platform med en opdateret pakke af beskyttelsesfunktioner.

Styresystemet er Windows 10 Pro, med de nyeste funktioner til produktivitet, kommunikation og sikkerhed samt værktøjer til komplet og gnidningsfri integration af computeren i virksomhedens it-system.


TAGS
annonce
promotion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S