Home » Mobiltelefon » Razer klar med ekstrem smartphone til gameren
Razer klar med ekstrem smartphone til gameren

Razer klar med ekstrem smartphone til gameren

Share

The Razer Phone er skabt til gameren, der vil have den vildeste oplevelse, når der spilles mobilspil på farten. Den er forsynet med markedets hurtigste processor samt 8GB ram, skarp 5,7″ 120Hz Ultramotion skærm, THX Certified lyd og et gigantisk batteri

I går aftes kunne gaming-producenten Razer løfte sløret for producentens første smartphone, The Razer Phone. Den er ikke helt overraskende skabt til gamere. Du får selvfølgelig alt det du forventer af en Android-mobil, men derudover er der tilført ekstra finesser, som skal øge dens egenskaber, når der gælder spil.

Billede og lyd i en helt ny liga

Det er navnlig skærmen, der adskiller sig fra andre smartphones. The Razer Phone er den eneste mobil på markedet lige nu med en skærm, der kører 120Hz. Ultramotion-teknologien synkroniserer grafikprocessor og skærm, så man får en gamimg-oplevelse helt fri af forsinkelse.

Samtidig kan man nyde Dolby Atmos teknologi i de to fronthøjttalere med dedikerede forstærkere, mens en THX-certified USB-C adapter med 24-bit digital lydkonvertering giver god lyd i hovedtelefonerne. 

Se også:  Guide: Find rundt i mobilens kameraer
Fuld af power

Kræfterne i mobilen kommer fra en Snapdragon 835, som på nuværende tidspunkt er den stærkeste processor fra Qualcomm, og der er hele 8GB ram. Et særligt termisk design skal maksimere kræfterne og en Razer Game Booster app, gør det muligt at fintune ydelsen.

Gaming i denne liga kræver strøm og derfor er mobilen forsynet med et gigantisk 4.000 mAh batteri, som kan lades lynhurtigt via Quick Charge 4+.

På bagsiden er der dobbelt kamera med vidvinkel- og telefoto-linse på 12 MP. De gør det blandt andet muligt at zoome, mens the dual-tone flash sikrer naturligt lys, når du bruger blitzen.

Fintunet brugeroplevelse

The Razer Phone er skabt i slankt aluminums-design. Styresystemet er Android Nougat ved lanceringen, men mobilen opgraderes til Android i foråret 2018. Oven på Android er der langt Nova Launcher Prime, som gør det muligt at skræddersy brugerfladen i de mindste detaljer.

Razer er gået sammen med nogle af de førende gaming-producenter, inklusiv Tencent og Square Enix, for at sikre gode spil, der kan udnytte mobilens fulde potentiale. Eksempelvis vil man i det kommende “Arena of Valor” fra Tencent få fordel af overclocked action og teamkampe med ekstra turbo.

Se også:  Razer Kraken [TEST]: Gaminglyd til lavpris
Kommer eksklusivt hos 3

Teleselskabet 3 er eksklusiv forhandler af The Razer Phone, som allerede fra i morgen åbner for bestilling af mobilen på 3.dk, hos 3’s kundeservice samt i alle 3Butikker. Den kommer til salg direkte i butikkerne den 17. november.

Den nye telefon fra Razer kommer i to udgaver, hvoraf den ene er en limited edition, som kun produceres i 1337 eksemplarer på verdensplan. For begge mobiler gælder dog, at man skal være hurtigt ude, for 3 kun får et begrænset parti. 

Razer normal edition og special edition med 64GB kan købes hos 3 med et Fri tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 150-/md. i 30 mdr. for telefonen og 200,-/md. for abonnementet med 6 måneders bindingsperiode, hvilket svarer til en mindstepris på 5.800 kroner inklusiv oprettelse.

Kontantpris uden abonnement er 5.899 kroner.


TAGS
Razer
smartphone
teleselskabet 3

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S