Home » Bærbar computer » Udskift alt i ny modulær luksus-laptop
Udskift alt i ny modulær luksus-laptop

Udskift alt i ny modulær luksus-laptop

Share

The Framework Laptop er en tynd og let 13,5”-kraftkarl af en bærbar, der kan opgraderes, skræddersyes og repareres på måder, som det aldrig har været muligt før

Ligesom man ser i andre dele af elektronikindustrien (bl.a. hos B&O med den nye Beosound Level), begynder der nu også at være et fokus på langtidsholdbarhed, når det gælder bærbare computere. Et produkt, der kan holde i mange år, er ikke kun en økonomisk fordel for forbrugeren, men også en gevinst for miljøet, da det mindsker mængden af skadeligt elektronik-affald.

Den nye startup Framework, som bl.a. har folk fra Oculus på holdet har sat sig som mission at berige markedet med produkter, der nemt kan skræddersyes, opgraderes og repareres.

Det første produkt i rækken er en bærbar computer.

Se også:  Her giver pegefeltet adgang til lyd, billede og chat under Zoom-møder
Skab den præcis som du ønsker

The Framework Laptop er skabt i let aluminiumsdesign på 15.85 mm i tykkelsen og med en vægt på 1.3 kilo.

Den har 13.5” skærm i 3:2 format med 2256 x 1504-opløsning. Der er 1080p 60 fps webkamera med privacy switch, et stort 57 Wh-batteri og et kvalitetstastatur med 1,5 mm vandring.

Computeren kommer med 11. gen Intel Core-processor, og der er mulighed for Wi-Fi 6E samt op til 64 GB DDR4-ram og 4 TB Gen4 NVMe-lager.

Derudover kan du vælge præcis, hvilke porte du vil have, og i hvilken side af computeren de skal sidde. Der er fire pladser med mulighed for USB-C, USB-A, HDMI, DisplayPort, MicroSD, high-end hovedtelefonforstærker og andet.

Ram og andre komponenter kan nemt skiftes. Det er endda muligt at skifte hele bundkortet, så nye generationer af processorer understøttes.

Se også:  Lenovo Legion 5 Pro [TEST]: Diskret dræbermaskine

Batteri, skærm, keyboard og rammer kan også nemt udskiftes med komponenter tilgængelig fra Frameworks hjemmeside. Producenten har også åbnet økosystemet, således at partnere kan sælge kompatible moduler gennem Frameworks online-markedsplads.

Computeren leveres som prækonfigurerede modeller med Windows 10 Home og Pro. Den sælges desuden i en DIY Edition, som du selv får lov at samle, og hvor du selv vælger, om styresystemet skal være Windows eller en Linux-distribution. Der følger en skruetrækker med i æsken.

Genanvendelige materialer

Framework Laptop er skabt af 50 procent genbrugt aluminium og gennemsnitlig 30 procent PCR plast. Indpakningen er genanvendelig, oplyses det.

The Framework Laptop vil være klar til sommer. Priserne og bestillingsdato annonceres inden for den nærmeste fremtid.


TAGS
Bærbar
Laptop
modulær
modulær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S