Teufel Concept D500 THX

Teufel Concept D500 THX

Share

Disse højttalere kan få dine yndlingssange til at lyde så friske, som da du hørte dem første gang …

Ikke mange firmaer kan slippe godt fra at kræve så mange penge for et 2.1-system, men Teufel er et respekteret brand, når det kommer til højttalere.

Byggekvaliteten og designet for disse højttalere er fantastisk. De ser utrolig godt ud og føles robuste – hvad der er vigtigt prisen og størrelsen taget i betragtning. Som du nok kan gætte ud fra prisskiltet, er der ikke tale om helt ordinære pc-højttalere.

Det er ikke en simpel proces at sætte dem op og kræver, at du tilslutter satellitterne til subwooferen i stedet for bare at forbinde dem. Men når det hele er sat op, og musikken spiller, får prisen, ulejligheden og det hele pludselig en mening.

Disse højttalere lyder fænomenalt. Tonerne, som disse højttalere kan ramme – fra lave til høje – er fejlfri og kan forvandle musik så meget, at dine yndlingssange lyder så friske, som da du hørte dem første gang. Subwooferen præsterer utrolig godt under film og spil og giver bassen en stærk tilstedeværelse uden at drukne resten af lydene. Det er en stor investering, men har du pengene, vil du ikke blive skuffet.

Fakta

Andre test i denne serie:

Concept D500 THX
4.5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne