• Home »
  • Harddisk »
  • Verbatim Store ’n’ Go Portable 4 TB [Test]: Gigantisk lager til pc’en
Verbatim Store ’n’ Go Portable 4 TB [Test]: Gigantisk lager til pc’en

Verbatim Store ’n’ Go Portable 4 TB [Test]: Gigantisk lager til pc’en

Share

I de stationære computere er det muligt at købe så store harddiske, at man virkelig skal strenge sig an for at være i stand til at fylde dem med data, uden at rippe film i stor stil. Vi testede Verbatim Store ’n’ Go Portable 4 TB

Ganske vist har ssd’en også her gået sin sejrsgang, men samtidig kan man via nutidens harddiske akkumulere ufattelige mængder lagerplads bare i en enkelt pc. Når det kommer til den bærbare computer, har ssd’en også fortrængt harddisken som det primære drev. Det er bare som oftest også det eneste drev, så hvis man virkeligt har brug for lagringsplads, er man henvist til en ekstern harddisk. En ekstern harddisk som Verbatims Store ’n’ Go Portable kan nu fås i en 4 TB-udgave, det er den, vi har brugt lidt tid til at lære at kende.

Se også:  Epson Expression Photo XP-960 [TEST]: Flotte farver i stort format

Det er en 2,5”-harddisk med USB 3.0-interface, der kan bringes med på turen, og som trækker strømmen via USB-porten. Det er anden generation af Store ’n’ Go-drevne, hvorfor man også kan se GEN2 nævnt i forlængelse af produktnavnet. Kabinettet består af plastik, men det er ganske nydeligt med et mønster på oversiden, der bringer lidt ’liv’ ind i billedet.

Det vigtigste er, at den med en vægt på 175 gram og dimensionerne 119 mm x 81 mm x 14,5 mm passer i en lomme eller en taske. Vi har målt hastighederne, med en sekventiel læsehastighed på 136,5 MB/s og en sekventiel skrivehastighed på 137,9 MB/s er drevet hurtigt nok, uden at man falder bagover af begejstring.

Se også:  Den Store Batteridyst [TEST]: Der er stor forskel på AAA-batterier

Del denne