Test: UE Boom 2

Test: UE Boom 2

Share

Man skal passe på med at pille ved noget, der i forvejen er rigtig godt. UE har heldigvis tænkt sig godt om, da de skabte den nye version af den glimrende UE Boom-højttaler. Alle de gode features ved forgængeren er bevaret, mens de nye funktioner giver endnu større fornøjelse af højttaleren.

Den cylinderformede sag er nu vandtæt og kan tåle at blive tabt fra 1,5 meters højde. Det betyder, at den er særdeles godt gearet til komme med på festival, til stranden eller en tur ud i vildmarken. Batteriet holder en hel dag på en opladning, og den trådløse rækkevidde er forlænget til 30 meter. Også lydkvaliteten har fået et nøk op, så højttaleren spiller 25 procent højere. Det betyder ikke kun, at du kan spille hele stuen op, men også at Boom 2 ikke forvrænger så let.

Se også:  B&Os vilde væghøjttaler giver god lyd i boligen - også når den er slukket

Overordnet set er lyden således lidt mere ren lyd end på forgængeren. Det er ret godt gået for en højttaler, der i forvejen lyder virkelig imponerende for dens størrelse. Meget af UE-højttalernes funktionalitet ligger i den medfølgende app, som hyppigt opgraderes. Den gør det blandt andet muligt at finjustere lyden, sætte alarmer og kobler flere højttalere sammen. Især sidstnævnte funktion er virkelig smart, da du så kan skabe et vellydende stereosæt ud af to Boom-højttalere.

UE Boom 2

Resume

Pris: 1699 kroner

4.5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Ultimate Ears UE Boom 2 priser
Del denne