Test: Turbo-mobilen leverer ikke, hvad den lover

Test: Turbo-mobilen leverer ikke, hvad den lover

Share

Xperia X Performance profilerer sig på ydelsen, men lever ikke helt op til løfterne. Et udmærket kamera og en fin batterilevetid gør dog mobilen til et behageligt bekendtskab

 

Sony har valgt at sprede årets sortimentet af mobiler ud på lidt flere modeller end sædvanligt. Det skal gøre det nemmere for brugeren at få en mobil, der matcher behovet. Xpera X Performance er til dem, der ønsker den optimale ydelse, så man kan nyde spil og underholdning uden problemer.

Skuffer på ydelsen

Det sætter forventningerne højt, når det gælder hestekræfterne, så lad os da bare se på dem først. Vi gav Xperia X Performance den vanlige tur gennem vores benchmark for at teste ydelsen.
Når det gjaldt 3D-rendering og spilydelse gled den flot igennen. Det grafiske klarer den således fremragende. Knap så fantastisk så det ud, når det kom til processor-præstationen. Her lå mobilen blot lidt over middel. De beskedne 3 GB ram hjalp heller ikke til at trække resultatet op. Samlet set endte den således med en lidt skuffende score, et pænt stykke under de bedste konkurrenter (100735 i Antutu).

Se også:  Motorola Moto Z2 Force [TEST]: Modulær mobil der holder til det hele
Del denne