Home » Transport » Test-taber opgraderer sit løbehjul – udskifteligt batteri og indbygget hjelm
Test-taber opgraderer sit løbehjul – udskifteligt batteri og indbygget hjelm

Test-taber opgraderer sit løbehjul – udskifteligt batteri og indbygget hjelm

Share

Tiers nye el-løbehjul er det første på markedet med indbygget hjelm, og det giver mulighed for at udskifte batterier og optjene gratis ture

Tier dumpede med et brag, da vi testede løbehjul sidste efterår. På en regnvejrsdag viste deres løbehjul sig direkte farlige at køre på. Læs testen nedenfor:

El-løbehjulstjenester [STORTEST]: Pas på hvilket løbehjul du tager

Derfor kan det glæde at den store udbyder nu opgraderer flåden af løbehjul med større bæredygtighed og flere features.

Udskifteligt batteri

De nye el-løbehjul gør det muligt for brugere at udskifte batterier ved opladningsstationer, som bliver opstillet på tværs af europæiske storbyer. Ved at udskifte batteri, vil det være muligt for brugeren at optjene gratis ture.

De nye tiltag vil være med til at skabe en endnu mere bæredygtig forretning. Den overbelastning af trafikken og lydforurening, som tidligere har være forbundet med løbehjulene, vil forsvinde. Derudover vil omkostningen forbundet med genopladninger blive stærkt reduceret. TIER’s ambition er at introducere de samme batterier til hele deres portefølje af dele-køretøjer, således at alle TIER’s transportmidler vil være drevet af samme oplade netværk.

Opladningsstationerne vil være placeret i dagligvarebutikker, på caféer og på andre lokationer hos partnere. Opladestationerne fungerer 100% automatisk, og kræver intet personale. Batterierne oplades gennem helt normale stikkontakter, og kræver ingen form for installation.

Se også:  Ford afslører toptunet elbil med 1400 hestekræfter

TIER betaler for alt elektricitet og det koster dermed ingenting for butikkerne at have en opladestation. Samtidig skal stationerne være med til at tiltrække nye kunder og dermed hjælpe med salget i butikkerne. Det sker alt imens, at TIER reducerer forurening og hjælper brugerne til at deres personlige klimamål. Teknologien som gør opladningen mulig, er lavet af startup-virksomheden Pushme fra London, som TIER opkøbte tidligere på året.

”I dag markerer et skridt som vil ændre sikker og bæredygtig transport i vores byer. Ved at integrere denne nye teknologi af udskiftelige batterier, bygger vi stort europæisk opladenetværk. Dette gør det muligt for vores brugere selv at spille en aktiv rolle ved at benytte klima-neutral transport, og bidrage til at gøre vores byer bedre. Ved at have vores stationer til opladning i lokale forretninger hjælper vi samtidig butikkerne med at komme sig efter samfundets lockdown under corona”, siger Lawrence Leuschner, CEO og co-founder i TIER.

”Det er et vigtig skridt i TIER’s udvikling, som via elektricitet skal gøre vores trafik bedre. Det er vores plan, at vores netværk på et tidspunkt ikke kun skal indeholde el-løbehjul, men også andre køretøjer.”

Se også:  Ford beskytter din bil ved hjælp af kunstige fugleklatter
Indbygget hjelm

De nye løbehjul vil i første omgang komme på gaderne i Tampere i Finland, hvor 1000 løbehjul vil kunne blive opladt på 50 forskellige opladningsstationer rundt om i byen. Dette kommer efter en process hvor flere forretninger end nødvendigt havde meldt sig frivllig partner til at lægge lokation til en opladestation. Modellen med partnerlokationer på tværs af byen, er dens første af sin slags i industrien og vil snart blive lanceret i alle europæiske lande, hvor TIER opererer.

De nye løbehjul har også en den interessant tilføjelse: En udfoldelig hjelm og indikator-lys foran og bagpå løbehjulet, som tydeligt signalerer løbehjulets køreretning til andre trafikanter på vejene. De nye funktioner kommer i forlængelse af andre sikkerhedsfunktioner, der er kommet til for nylig. Blandt andet markedets største forhjul, en bredere plade til fødderne, dobbelt affjedring, støttefod på begge sider og dobbelt tromlebremse for stabil kørsel på ujævnt underlag. Vi har derfor forhåbninger til at man har udryddet risikoen for oplevelse, som den vi havde i vores tes.

Tiers nye el-løbehjul.

Tiers nye el-løbehjul.


TAGS
el-løbehjul
elektriske transportmidler
tier

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S