Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: System Audio Saxo 1 Active
Test: System Audio Saxo 1 Active

Test: System Audio Saxo 1 Active

Share

Med indsigt fra hi-fi-specialisten

Der står solid hi-fi-indsigt bag denne danske højttaler, der har punch i bassen

System Audio er en af de mest anerkendte danske højttalerproducenter, så her ved man, hvad der skal til for at skabe vellyd. Saxo 1-sættets ene højttaler huser den trådløse modtager, en forstærker og tilslutninger. Den anden højttaler tilsluttes den aktive højttaler med et kabel, og så har man har et stereosæt, der kan streames til, om end det ikke er helt kabelfrit.

Det er samme fremgangsmåde, som for eksempel Blue Aura benytter, og det giver ikke samme fleksibilitet som Heos, Sonos eller Yamaha, der jo er komplet trådløse højttalere. Det ekstra kabel hos System Audio giver ekstra bøvl, men når det som her foregår med ægte højttalerkabler og med højttalerterminalerne, som er store og forgyldte typer, ser vi positivt på udfordringen. For

Se også:  Danskstartede Unity indgår partnerskab med musik-gigant: Vil gøre koncertoplevelsen virtuel

System Audio er bygget efter alle hi-fi-kunstens regler med gode enheder, tykt og tungt kabinet og en forstærker, der opleves som kraftigere og bedre, end du normalt får det med trådløse højttalere.

Opsætningen er forholdsvis enkel, da du blot streamer fra signalkilden via Bluetooth eller bruger en af de analoge eller digitale indgange bag på højttaleren.

Saxo 1 Active er i denne test blandt de største deltagere, og det høres, så snart der slippes lyd igennem. Der er mere power, mere punch i bassen. Lydbilledet er mere magtfuldt end hos konkurrenterne. Derfor kan du også spille højere med denne højttaler. Der er et overskud, som du ikke finder i de mindre højttalere i testen. Desværre er bassen lidt vigende, hvilket får lydbilledet til at lyde lidt sært i nedre mellemtone. Alt i alt leverer Saxo 1 dog et stort lydbillede, og højttaleren sælges til en fornuftig pris i forhold til kvalitet og størrelse.

System Audio Saxo 1 Active

Trods de relativt store dimensioner er Saxo 1 lette at placere. Der medfølger frontstof, som nemt kan sættes på og fjernes.


System Audio Saxo 1 Active
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3

High Fidelity mener:

Vi glæder os over at se en testdeltager med ægte hi-fi-kvaliteter.

Pris: 3999 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Højttaler
musik
stereo
System Audio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S