Test: System Audio Saxo 1 Active

Test: System Audio Saxo 1 Active

Share

Med indsigt fra hi-fi-specialisten

Der står solid hi-fi-indsigt bag denne danske højttaler, der har punch i bassen

System Audio er en af de mest anerkendte danske højttalerproducenter, så her ved man, hvad der skal til for at skabe vellyd. Saxo 1-sættets ene højttaler huser den trådløse modtager, en forstærker og tilslutninger. Den anden højttaler tilsluttes den aktive højttaler med et kabel, og så har man har et stereosæt, der kan streames til, om end det ikke er helt kabelfrit.

Det er samme fremgangsmåde, som for eksempel Blue Aura benytter, og det giver ikke samme fleksibilitet som Heos, Sonos eller Yamaha, der jo er komplet trådløse højttalere. Det ekstra kabel hos System Audio giver ekstra bøvl, men når det som her foregår med ægte højttalerkabler og med højttalerterminalerne, som er store og forgyldte typer, ser vi positivt på udfordringen. For

Se også:  Hovedtelefoner med støjreduktion [STORTEST]: Lyden af stilhed

System Audio er bygget efter alle hi-fi-kunstens regler med gode enheder, tykt og tungt kabinet og en forstærker, der opleves som kraftigere og bedre, end du normalt får det med trådløse højttalere.

Opsætningen er forholdsvis enkel, da du blot streamer fra signalkilden via Bluetooth eller bruger en af de analoge eller digitale indgange bag på højttaleren.

Del denne