Home » Gaming & Konsoller » Test: SteelSeries Siberia 800
Test: SteelSeries Siberia 800

Test: SteelSeries Siberia 800

Share

Når man åbner kassen til et headset som Siberia 800, kan man godt mærke, at vi er oppe i et andet prisleje. Der er kælet for detaljerne og fremtoningen, og tilbehør er der også en del mere af.

Headsettet dækker ørerne som alle andre headsets her i testen, dog er de knap så dominerende som hos de andre deltagere. Det er testens mest elegante headset.

Også her må man regne med at få lidt varme ører, det kan de bløde ørepuder ikke helt forhindre. Komforten er i top, selvom man når til grænsen, hvis man har et stort hoved.

Lydkvaliteten er en af sællerterne i dette meget fleksible headset, der kan benyttes på flere platforme. Det bedste er, at kabler med mere følger med. Headsettet understøtter intet mindre end tre forskelllige Dolby varianter.

Se også:  Verbatim lancerer nyt gaming-brand med hurtige diske til pc og konsol

Siberia 800 styres fra en medfølgende transmitter, der kobles til computeren via USB og endvidere skal tilsluttes elnettet. Det er på transmitteren, at indstillingerne foretages. Den minimalistisk udseende boks har blot et OLED-display på fronten samt multifunktionsknap og knap for at gå tilbage i menuen.

Transmitteren har også en slot til opladning af det ene af de to medfølgende batterier. Headsettet benytter nemlig udskiftelige batterier, således kan det ene batteri lade op, mens det andet er i brug i selve headsettet. Batterilevetiden skal kunne vare op til 20 timer, så langt havde vi slet ikke headsettet i drift, men løb så heller ikke tør.

Det er let at skifte volumen, du drejer blot på multiknappen, og volumeninddikatoren dukker op. Boksen viser infor-mationer om batteristatus for  batteri til opladning, om Dolby er aktiveret samt tilslutningskilde. Man kan også tilgå volumen samt den indbyggede equalizer via multifunktionsknappen på højre ørekop.

Se også:  Konsollernes kamp [TEST]: Xbox Series X vs PlayStation 5

Headsettet rummer også en finesse langt fra alle headsets har, man kan nemlig dele lydoplevelsen med en ven.

Lydkvaliteten er dog det væsentligste. Siberia 800 er ikke en stor ‘folkeforfører’, for den har ikke et voldsomt lydniveau eller basniveau. Det er evnen til at formidle miljøet på overbevisende vis med realistiske variationer, der gør forskellen. Stemmer lyder simpelthen godt, og musik mestres overlegent af et gamingheadset.

Surround-evnerne er også overbevisende, uden at være bedst i test. Mikrofonen fuld-ender et vellykket headset.

SteelSeries Siberia 800

Diskret og nærmest elegant fremtoning for et gamingheadset. Koblet med overbevisende præstation.


SteelSeries Siberia 800
  • Features
  • Lydkvalitet
  • Komfort
  • Kvalitetsindtryk
  • Surround
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger:

Stilrent og komfortabelt surroundheadset, der er kendetegnet ved stor fleksibilitet og fantastisk formidling af alle aspekter i spillene. Også testens bedste til generel musiklytning. Surround klarer headsettet også flot .

Pris: 2499 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
hovedtelefon
SteelSeries
Surround

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S