Home » Mus » Test: SteelSeries Rival 300 Fade CS:GO
Test: SteelSeries Rival 300 Fade CS:GO

Test: SteelSeries Rival 300 Fade CS:GO

Share

Spiller man Counterstrike Global Offensive, er denne gamingmus naturligvis ekstra attraktiv. Men man kan faktisk spare cirka 100 kroner ved at købe den almindelige og grundlæggende ens Rival 300 i stedet.

Her er tale om en stor mus med en forholdsvis lang front, der er rimelig stejl. Har man store hænder, egner den sig perfekt til palm-grebet, men er man tilhænger af claw-grebet, hvor håndroden hviler på musens bagkant, vil det også virke.

Musen brillerer måske ikke med antallet af knapper, men de få, der er, er godt placeret, og musen er behagelig at holde på takket være en blød overflade. De nuprede gummisider sikrer samtidigt et virkeligt godt greb om musen.

Se også:  Logi Pop Mouse [TEST]: Prisvenlig mus med smarte funktioner

Det mekaniske fungerer også upåklageligt, de primære muse-taster giver ved aktivering et fornuftigt feedback og en god kliklyd. Det virker solidt, hvilket det også skal til prisen. Rival 300 Fade CS:GO har to LED-zoner, en ved scrollhjulet og en ved logoet. Disse kan uafhængigt tildeles 16,8 millioner RGB-farver inde fra driversoftwaren i SteelSeries Engine 3.

Netop softwaren er et af plusserne her, også fordi muligheder-ne trods alt er begrænsede og så alligevel ikke. Man kan indstille to dpi-følsomhedsgrader, der som standard betjenes via knappen bag scrollhjulet, men alt er jo programmérbart.

Man kan skræddersy konfigurationen til hvert spil/program, men den mest interessante funktion, specielt for denne mus, må være Gamesense, da der er lagt prædefinerede profiler ind for visning af liv og penge i Counterstrike CS:GO, der jo er temaet for musen.

Se også:  Steelseries Aerox 5 Wireless [TEST]: Alsidig gaming-mus i fjerlet design


SteelSeries Rival 300 Fade CS:GO
  • Features
  • Ydelse
  • Ergonomi
  • Kvalitetsindtryk
  • Software
  • Pris
4

Alt om DATA siger:

En solid gamingmus til fps-gaming, den råder over et tilstrækkeligt dpi-område for de fleste, konstrúktionen, og ergonomien er god og præcisionen fin. Softwaren kan desuden vise spilrelatet status til Counterstrike CS:GO.

Pris: 629 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
mus
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S