Home » Spil » Star Wars: Jedi Challenges [Test]: Kæmp med lyssværd som en ægte Jedi
Star Wars: Jedi Challenges [Test]: Kæmp med lyssværd som en ægte Jedi

Star Wars: Jedi Challenges [Test]: Kæmp med lyssværd som en ægte Jedi

Share

Det helt store gennembrud for AR er ikke sket endnu, men måske Star Wars kan lave om på dette. I hvert fald kom en af sidste års fedeste gadgets fra Lenovo, som sammen med Disney er gået sammen om Jedi Challenges – et dedikeret AR-headset skabt som med et lyssværd i hånden sender dig direkte ind i Star Wars-universet.

Det er et nemt at komme igang. Du skal bruge din smartphone for at kunne få et billede frem i headsettet, men det er ret gavmildt med understøttelsen. De fleste nyere mobiler vil kunne bruges, uanset mærke og styresystem. Den tilhørende app fører dig igennem processen med at sætte det op, og på cirka ti minutter er du klar til at kæmpe mod onde Jedis og krigeriske robotter eller spille rumskak i Tusindårsfalken.

Se også:  Forrygende dansk musemåtte i glas får en storebror

Det er ret sjovt og meget livagtigt. Takket være et simpelt men effektivt gameplay, hvor du først forsvarer dig og derefter angriber, bliver man virkelig grebet af lyssværdskampene. Men må dog lige vænne sig til engang imellem at rette sit lyssværd op med en knap på håndtaget. For den lille AR-kugle, der står for kalibreringen er ikke mere præcis, end at lyssværdet engang imellem ryger ud af kurs.

Gennemgående er kvalitet af de tre komponenter, headset, light beam og lyssværd dog helt fin, selvom de er skabt i plast. Man kunne frygte at sådan en gadget, der lukker sig om sit eget univers, ville være en døgnflue, der hurtigt ville dø, fordi indholdet er begrænset.

Se også:  Perfekt match: hjemmekontor-skærm egner sig også til gaming

Men Lenovo har faktisk allerede udsendt den første store opdatering til Jedi Challenges, som udvider med nye fjender og nye spil, baseret på den seneste Star Wars film, The Last Jedi. Hvis du vil have en gennemført AR-oplevelse og er glad for Stars Wars, skal du unde dig selv at prøve det.


Star Wars: Jedi Challenges
4

Sammenfatning

Pris: 999 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AR
Gaming
Star Wars

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S