Test: Sony SRS-X77

Test: Sony SRS-X77

Share

Kraftfuld  elektronikbombe

Her er testens suverænt tungeste højttaler, men den kan også næsten alt. Den har Bluetooth, NFC, DLNA, Google Cast, AirPlay og Wi-Fi. Der er endda ethernet-stik bagpå.

Vægten skyldes ikke kun den lækre metalfront. Bag gitteret finder du en 40 watts forstærker, der sørger for at drive de to mellemtone/diskant-enheder i hver sin side. I midten sidder en lidt større bas, og i bunden i hver side er der to passive basenheder. De er med til at booste bassen fra den aktive basenhed. Det er et gammelt hi-fi-trick, som man dog normalt ser i større højttalere. En digital forstærker og masser af kredsløb holder styr på lydbilledet. Det er avanceret teknologi, og produktet har da også en vejledende pris på 2600 kroner, men fås mange steder til 2000 kroner eller endnu billigere.

Se også:  Vind vandtætte Bluetooth-højttalere i GADGETkalenderen

Volumen kan også styres på toppladen via touchknapper. Det er altså rart at kunne skrue op og ned uden at skulle finde sin smartphone eller tablet frem. En lavpraktisk, men vigtig detalje.

Højttaleren leverer et solidt lydbillede, og især bassen fra det forholdsvis smalle kabinet imponerer. Der er saft og kraft i lyden, men dog har gengivelsen ikke samme finesse og evne til at komme helt ud i rummet som Libratones testdeltager.

Testens tungeste højttaler læner sig designmæssigt op ad transistorradioen.

Testens tungeste højttaler læner sig designmæssigt op ad transistorradioen.

Sony SRS-X77
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Resume

Pris: 2000 kroner

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Sony SRS-X77 priser
Del denne